Selamat berbuka!!

Arini tetiba nak kongsi ngan kowang apa yang ako melantak tuk berbuka. Doploas ari berpuasa belum pernah lagi ako jejak ke bazaar ramadhan. Sekadar membeli pape yang patut kat cafe opis ako je.

Ayam golek.... erkk betul ke ayam golek ek?? Pape je la... dah 3 kali ako beli, baru kali ni ako dapat merasa sepuas2nya. Ok la not bad.

Yang spesel ni ha ako masak sendiri, megi goreng special 'RETNA'. Gilossss masak mcm nak makan berdua. Sudahnya ako makan sket je, yg lebih selamat msk tong sampah. erkk.....

Jadi la, nama pun melantak sengsowang kan. Sahur esok nak makan apa plak ek? Sandwich kah??? ermm.....

Nota Jemari: makan ke x makan ke sama je...
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.