Followers

Friday, September 4, 2009

Siapa pulak nih??

Around 10.23 pagi, ako dapat satu sms.
Dan sms itu dari nombor yang tiada dalam phonebook hp ako.
Harus la ako tertanya2 siapakah gerangan empunya sms.

.. no itu : Hai! Nana hw r u, went r u comin' 2 JB?
Harus la masa ako baca sms itu ako terpikir maybe seseorang yang ako kenal.
Pes, dia mention nama "nana"..
Second, dia mention abt JB..
Mula ako rasa kan maybe kengkawan ako yang dah bertukar no. So ako membalas la sms tersebut berbunyi begini;

...AKO: Sape ni?
Sebelom ako membalas dengan lebih details, wajib la ako siasat dan tanya siapa empunya diri kan. Kang ako men balas2 tup2 x kenal. Tapi masa ni ako dah rasa x besh. Otak dok pk siapa kah itu.

Dan dia membalas.

.. no itu: Si mentel dr NZ?????

erkk bila dia reply camtu, patut kah ako membalas balik sms itu??
Sah2 la ako takkan balas. So terjawab mmg orang saket mentel yang hantar sms.
Ako x jawab. Lama.... kemudian dia sms lagi.

...No itu: Tk respond pun Geduk Gedak Gedang dang oiii !

erkk apakah itu????
Ohhhh takkan orang GILA sms ako??
Ngerii!!!!
Dia x puas ati. Dia send lagi sms.

.. No itu: Uncle Jas lh syg, oii?

gurlp!!??? %&^%&^(&&)
sape ko???
Sudah..... tup2 ako teringat satu ketika dulu, 'uncle Jas' ini pernah juga menghantar sms ke no hp ako. Kata nya dari Spore.... jiran sebelah umah.. ntah ako dah x ingat statement dia yg dulu. Ako balas;

Ako: Sape uncle Jas? Sorry x kenal, u slh org!!

Sekian.
Nak mampos owang tua ni agak nyaa!!!
Mana la ako kenal sape uncle Jas... Uncle J ako kenal la muahahahha...

Meh sini ako tempek no dia... 016-7261406

Nota Jemari: bengong laaa!!!

3 comments:

dir&fara said...

uiksss.. sape tu.. takut plak nak try contact.. kang xpasal2 uncle jas pnggil dir sayanggg.. auuwwww!! tak rela!!

Jocko said...

dia nak ngorat ko la tu....

AKO said...

Dir,
muahahhaa terai ler :p

Jocko,
huh x koser ako...!! :p