Followers

Sunday, September 20, 2009

Tak plan pun..

Pagi tadi kan ako beraya kat umah pakcik ako. Sowang cousin tu plan mau pulang ke kampung. Memandangkan dia pulang sengsowang, so kesian plak maka ako teman kan la dia pulang ke kampung. Memang tak plan pun nak balik kampung arini. Waduh ingatkan hari raya, highway takde la sesak tapi kowang tengok la, jam x hengat2. Aiyakk ghopenya masih ada lagi yang baru arini mau pulang ke kampung halaman. huhu.... nasib badan la kan, alahai!!!

Yeay.. selamat sampai kat kampung tepat jam 1 tghari tadi. Oooo windu sungguh suasana beraya di kampung.. ermmm berbeza sungguh raya dulu dan skrg... Sunyi je kat kampung. Klu zaman ako kecik2 dulu, kami sedara mara konpom akan kutip duit raya satu kampung... Rindu nya saat2 mcm tu.

Uwan ako yang masih ada lagi... Dia pun dah x ingat cucu2 dia dah. Ntah bila dapat bergambar ngan uwan camni lagi. Hope tahun ni bukan tahun terakhir kita bergambar, ye wan!!

Walau tak ramai, kami masih tatap mau posing!!
yuuhuuu cousins, kowang ingat lagi tak nostalgia kita bergambar depan tangga umah uwan?? aiyoooo winduuuu!!!! Takkan sama lagi kan?!

Nota Jemari: camne nak kembalikan nostalgia dulu tu ye?

8 comments:

zaza said...

thanx..na..teman aku blik kg..hehe,..andai waktu bleh berputar..aku nak kmbali ke jaman budak2 dolu..!!! rinduuuu sesangatttt kngan silammmmmm..

AKO said...

ya betullllll setuju banget dehhh!!!! hehehee

Sis-Lin said...

selonotnyeeeeeeeeeeeeee....
aku thn ji beraya sgguh lotih..!!!

AKO said...

Lin,
hhehehhe bole laaa ;-)

Tok Bond said...

Aku tanak "kembali ke zaman kekanak tu".....masa tu aku tak kawen lagi...hahahahahahhahaa

AKO said...

eleh.. ako tahu ko x nk zaman kanak2 sbb masa tu ko ngan asrul pakai suar dalam kat luar kan kan kan.. laarriikkkkk :p

Tok Bond said...

WOIIII...mana ada......masa tu aku tak pakai suar dalam langsung!!!! hahahahahahahhahaha

AKO said...

erkkkk gurlpp....!!???