Mengapa? Kenapa?

Yuuhuuuu...... burlpppp baru pas melantak kat umah owang Bukit Indah.
Semalam petang before berangkat ke sini, ako kemas2 la sket lemari kat umah tu. Sebab banyak sangat dah baju2 yg tak pakai. So membawa la baju2 tersebut ke Bukit Indah untuk didermakan.


Punya banyak sampai 2 karung plastik hitam plus 1 kotak. Tapi yang jadi tanda tanya sekarang nih....


Awat baju2 dalam lemari tu masih x berubah jer.....
Masih penuh je lagi??
Erkk...... gurlppp kisahnya masih banyak ghope nya baju2 ako nih ye..
Alahaaiiiii...

Nota Jemari: baju baju......
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.