,

Sesi melantak di awal tahun

Salam tahun baru buat sumer. Maaf la ye, baru la dapat online dengan betul arini. Al-maklum sibuk ngabihkan coti tahunan. Sibuk mem'besar'kan badan kat umah!

Sabtu 2 Jan 2010, dapat panggilan 'pulau' dari pokcik. Dipaksanya ako hangkut dia ke umah che mat ngan kak ct. Ok la since xde wat pape tapi minta maaf banyak2 la ye sbb ako agak kelewatan pada hari itu. Kebetulan si ABIN ada kat umah. Harus la ako tunggu sampai dia pulang dulu baru dapat kuar umah.


Sepatutnya cam mengidam nak makan rendang. Tapi takpe la takde rezeki lagi nak merasa rendang masakan kak ct. Hehhehe.... So malam tu melantak bihun dan roti jala je la. Thank u kak ct, buat ssh2 je hidangkan kami sumer makanan2 itu.


Nama pun sesi terjahan... *ala mcm x biasa*. Maka mengajak le yg lelain tuk join sama memeriahkan lawatan tak belajar itu. hahahaha... Ye ye... ada kiki, diela n anak2, shai, Jun serta carney. Bab2 makan mmg sumer nyer memFREEkan diri.. oppsss larrikkkkkkk!! Ekceli sishoney pun ada kat KL juga tapi last minit dia x dapat nak join sama sbb ada 'job' petang itu.


Ehemm.... shai dok pening memikirkan azam 2010. "Pssttt kena kawen eh?" laarriikkkkkkk!!! mauhaahhaa.. Kak ct sibuk bagi tips2 berguna kat shai. :p

Ye ye untuk sekian kali, si chubby tiba2 jadi seorang yang sangat RAJIN. hhehehee...... "psstt anak dara sape la tu kan? Dah leh masuk meminang tu..hehhe"

Sesi melantak berlanjutan sampai abesh cerekarama kat tibi. Sori la ye, ako mengantuk yang amat malam itu so terpaksa la ajak pulang awal. Pada dilla n carney, next time kita lepak sampai lewat pagi ye!! ;-)

Nota Jemari: event pertama tahun 2010?!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.