Mines, yok!!

Pas naik cruise, pas dah kenyang so abin ajak pegi mines wonderland plak. Ekceli dah lama x masuk situ. Kekdahnya rumah salji sudah lama terhapus. Alahaaaii frust jugak la nak bawa abin masuk tengok salji. 

Sampai2 je dah nak jam 8 malam. So beli je la tiket rege RM15 sorang tuk tengok fountain musical. Tak masuk pun yang bahagian wonderland nya tu. Ater tempat fountain kat tempat lain.

Kami menanti train yang akan membawa kami sume ker area show. 

Ohh bukan yang ini ye.. Ini pintu masuk mines theme park.

Hoyeeee kami dah ada dalam train. Eh, ako ingat jauh bebenor la tempat show nya itu. Iskkk klu ko jalan kaki pun konpom leh sampai gak. Tapi dah derang sediakan juga train so ko naik je la kan. Tak yah banyak songeh. Tapi klu ko bawa budak kecik yang asek nak dokong je, harus la ko prefer naik train dari ko kena berjalan. Mau patah pinggang aunty nana yang tengah saket ni.

Ok kita dah sampai, jom kita masuk tengok fountain muzik2...

Nota Jemari: meriah
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.