Followers

Monday, February 15, 2010

Mines, yok!!

Pas naik cruise, pas dah kenyang so abin ajak pegi mines wonderland plak. Ekceli dah lama x masuk situ. Kekdahnya rumah salji sudah lama terhapus. Alahaaaii frust jugak la nak bawa abin masuk tengok salji. 

Sampai2 je dah nak jam 8 malam. So beli je la tiket rege RM15 sorang tuk tengok fountain musical. Tak masuk pun yang bahagian wonderland nya tu. Ater tempat fountain kat tempat lain.

Kami menanti train yang akan membawa kami sume ker area show. 

Ohh bukan yang ini ye.. Ini pintu masuk mines theme park.

Hoyeeee kami dah ada dalam train. Eh, ako ingat jauh bebenor la tempat show nya itu. Iskkk klu ko jalan kaki pun konpom leh sampai gak. Tapi dah derang sediakan juga train so ko naik je la kan. Tak yah banyak songeh. Tapi klu ko bawa budak kecik yang asek nak dokong je, harus la ko prefer naik train dari ko kena berjalan. Mau patah pinggang aunty nana yang tengah saket ni.

Ok kita dah sampai, jom kita masuk tengok fountain muzik2...

Nota Jemari: meriah

No comments: