Wednesday, March 17, 2010

Menu

Masa nak bayar aritu, cashier tu bagi name card n menu ni.. Tolong promote la untuk derang kan...

Ok ni menu restoran tu k. Kowang tengok-tengok la dulu. Mana tahu kowang leh prepare nak makan apa kat situ kan. So sampai2 kedai dah bole terus order jer hehehe.... 

Menu-menu utama

Desert

Minuman

Ekceli ada lagi menu-menu tambahan. Yang tambahan tu kowang kena la pegi kedai tu sendiri k.. So enjoy!!

Selamat menjamu selera di sini.

Nota Jemari: nak gi lagi la pasni 

2 comments:

  1. Salam ret, dapat ganjaran ke promote Le chateau de puah nih... aku nak sebut pun, smpai tergeliat. huahaua

    ReplyDelete
  2. takde la.. just sharing jer...

    *sharing is caring, rite?!*

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.