Anyang sayo!!!

Anyang sayo...

Waduh lama sudah bercoti cam malas lak nak hapdet blog..
hhehehee blog pub ghase cam nak coti-coti jugak..
Agak-agak perlu ke blog berehat seketika tapi takut plak ada yang rindu ..
hhahahha ada ke yang rindu ek?!

Ye ye lusa baru ako akan balik ke sini...
Kowang tunggu je la ek...
Bila keRAJINan datang pasti ada saja citer baru yang akan ako sampaikan kat sini..
BUat masa ni, masih dalam mood bercoti-coti...

Balik je dari sana, Jumaat sampai Ahad ako akan ke PD sebab ada family day jabatan.
So last but not least, miss you guys and gals!!

Nota Jemari: ermm mana la nak cari sobenir nih???

5 comments:

  1. kite ni dah rindu ngn n3 baru kakRet, nak rindu org nya tak pnh berjumpa :D

    ReplyDelete
  2. jangannn

    kalau dah berehat2

    lama2 jadi malas nak apdet

    kekekek

    ReplyDelete
  3. Rindu tu tak lahh, tapi kan aku rasa nak ambik alih blog koo ni, nak jadi kan blog antik ke-2...amacam, boleh gitu?...

    ReplyDelete
  4. ch@,
    hahahha nnt kita jumpa k insyallah

    wanie,
    betul tu sokong!! hahahha

    mat,
    hhahhaaha nnt ko tgu ako ada entry khas utk ko muhahaha

    ReplyDelete
  5. Woittt...apa pulak nihh..aku tak skeee tau khas2 nihh..kecuali..."teko"...hahaha...

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com