Followers

Thursday, April 8, 2010

Are u ready gals???

Dah tukar duit tapi ghase cam x cukup jer.. ermm esok kena tukar lagi nih. Uwang negara satu lagi belum tukar. Alahaaaiiii sumer nyer last minit preparation. *sigh*

Semalam tour guide call, katanya cuaca kat sana adalah sejuk, lebih kurang 5c ke 15c. Gurlppp klu aritu ako ke HK cuaca dalam 15-18 dah sejuk, apatah lagi klu 5 darjah celcius. Harus kejung ako kat sana nanti. Alaaa sejuk2 x best nya x de owang leh pelok2.. muhahhaaha....

Ehemm... ehemm Lin oo Lin, heheh saja ako nak tayang beg yang ako beli masa kat HK aritu. Jangan marah ek sebab kaler pepel lagi tu. MUhahahaha... ako cari merah tapi yang ni plak yang berkenan kat mata. So ako sambar je la.

Nota Jemari: gal, r'u ready, bebeh??!!

30 comments:

kenwooi said...

going to travel.. enjoy! =D

AKO said...

yeehaaa tq :)

ElyaElmo said...

kemanaa akooo???
jgn lupe ole-ole,,ha3

AKO said...

hehehe terbang jauh lagi heheh

mushi said...

yezzaaa!!!!m ready but not ready!!!;p
xley jd kak ret nie..sye x pack pape lg..uwaaa!!!!

CT Delima said...

NAK IKUTTTTTTTTTTTTTTTTTT..!!

AKO said...

murshi,
yeezzaaaaaa... cepat pack kang ada je barang2 tertgl kang..

kak CT,
jommmmmmmmmmm.. awak muat masuk lam beg kita hehe

ch@ said...

kakRet, kirin magnet fridge leh? nnt kite byr ;) skrg ni tgh tergian kan menda alah tu...

AKO said...

ch@,
boleh ajer.. tarak hal.. insyallah ;-)

.::WaNiE::. said...

hav fun n take care ;)

AKO said...

wanie,
tq sis ;-)

YatT'S said...

kak ret nak ikutttttttttttttttttttttttttttt huuhuh

AKO said...

yatt,
moh moh dok lam beg muat tak? hehee

TokNabe said...

Semoga semuanya selamat dan enjoy your self .. :)

AKO said...

tengkiu tok insyallah :-)

Deqna said...

wah nak bercuti lagi ke? travel ke mana pulak kali nie?? syoknya..

AKO said...

derna,
heehe nnt kita citer k

YatT'S said...

kak ret kalau nak masuk lam beg kena kerat-kerat dulu huhuu

AKO said...

erkkk nak hekot ke tak :p

E K A said...

salam..nak tanya bole...awak g ikut pakej ye.bole bagi tak travel agency mana yg awk amik.n harga...ok tak layanan

AKO @ retna said...

eka,

try survey kat matta fair k ;) klu rajin survey sumer booth yg tawar pakej ke korea ni.. dan compare harga dan tempat2 yg derang bw.. paling utama cr pakej muslim k ;)

aritu g ngan www.summitholidays.com.my

pakej dalam RM2.8k+

E K A said...

tq atas info tu.nanti saya try buka...enjoy tgk ur pic ;)

E K A said...

satu lagi.pakej tu termasuk flight ke.half board??

AKO @ retna said...

opkos arr termasuk tiket n penginapan sumer :)

E K A said...

flight ticket booked by travel agency ke.sori la ye sbb banyak tanya...saya tak penah pegi dgn agensi2ni ;) tadi saya ada buka website yg awk bg.ke kore 2.2k ++ . muslim tour.tp sy tengok ada serve pork gak...hmmph

AKO @ retna said...

everything agensi yg akan uruskan.... kita just sedia duit je... yup mmg luar bandar ssh sket nk cr kedai halal....

try this agen tp mahal sket arr

http://www.appleholiday.com

E K A said...

oh sori statement tadi tersilap baca.bebas pork sebenarnya...kira ok la kan kalu 2.2k include flight n penginapan.bawa duit tuk shopping jerk

AKO @ retna said...

aha bw duit shoping je tp shoping pun kena hati2 k, klu leh tawar, minta tawar tau sbb brg drg mmg mahal ;)

E K A said...

ok , tq retna... really appreciate ur info...saya just survey je utk hujung thn nya vacation .lom confirm lagi pun nak ke korea.tp mmg best la tgk awk dgn salji2 tu

AKO @ retna said...

xpe, mana leh share, kita share la kan :)

enjoy k klu berpeluang g sana :)

ujung thn best musim sejuk leh mainsalji n skii tp pakej mahal sket musim sejuk klu x silap ;)