Thursday, April 8, 2010

Are u ready gals???

Dah tukar duit tapi ghase cam x cukup jer.. ermm esok kena tukar lagi nih. Uwang negara satu lagi belum tukar. Alahaaaiiii sumer nyer last minit preparation. *sigh*

Semalam tour guide call, katanya cuaca kat sana adalah sejuk, lebih kurang 5c ke 15c. Gurlppp klu aritu ako ke HK cuaca dalam 15-18 dah sejuk, apatah lagi klu 5 darjah celcius. Harus kejung ako kat sana nanti. Alaaa sejuk2 x best nya x de owang leh pelok2.. muhahhaaha....

Ehemm... ehemm Lin oo Lin, heheh saja ako nak tayang beg yang ako beli masa kat HK aritu. Jangan marah ek sebab kaler pepel lagi tu. MUhahahaha... ako cari merah tapi yang ni plak yang berkenan kat mata. So ako sambar je la.

Nota Jemari: gal, r'u ready, bebeh??!!

30 comments:

  1. kemanaa akooo???
    jgn lupe ole-ole,,ha3

    ReplyDelete
  2. hehehe terbang jauh lagi heheh

    ReplyDelete
  3. yezzaaa!!!!m ready but not ready!!!;p
    xley jd kak ret nie..sye x pack pape lg..uwaaa!!!!

    ReplyDelete
  4. murshi,
    yeezzaaaaaa... cepat pack kang ada je barang2 tertgl kang..

    kak CT,
    jommmmmmmmmmm.. awak muat masuk lam beg kita hehe

    ReplyDelete
  5. kakRet, kirin magnet fridge leh? nnt kite byr ;) skrg ni tgh tergian kan menda alah tu...

    ReplyDelete
  6. ch@,
    boleh ajer.. tarak hal.. insyallah ;-)

    ReplyDelete
  7. kak ret nak ikutttttttttttttttttttttttttttt huuhuh

    ReplyDelete
  8. yatt,
    moh moh dok lam beg muat tak? hehee

    ReplyDelete
  9. Semoga semuanya selamat dan enjoy your self .. :)

    ReplyDelete
  10. wah nak bercuti lagi ke? travel ke mana pulak kali nie?? syoknya..

    ReplyDelete
  11. derna,
    heehe nnt kita citer k

    ReplyDelete
  12. kak ret kalau nak masuk lam beg kena kerat-kerat dulu huhuu

    ReplyDelete
  13. salam..nak tanya bole...awak g ikut pakej ye.bole bagi tak travel agency mana yg awk amik.n harga...ok tak layanan

    ReplyDelete
  14. eka,

    try survey kat matta fair k ;) klu rajin survey sumer booth yg tawar pakej ke korea ni.. dan compare harga dan tempat2 yg derang bw.. paling utama cr pakej muslim k ;)

    aritu g ngan www.summitholidays.com.my

    pakej dalam RM2.8k+

    ReplyDelete
  15. tq atas info tu.nanti saya try buka...enjoy tgk ur pic ;)

    ReplyDelete
  16. satu lagi.pakej tu termasuk flight ke.half board??

    ReplyDelete
  17. opkos arr termasuk tiket n penginapan sumer :)

    ReplyDelete
  18. flight ticket booked by travel agency ke.sori la ye sbb banyak tanya...saya tak penah pegi dgn agensi2ni ;) tadi saya ada buka website yg awk bg.ke kore 2.2k ++ . muslim tour.tp sy tengok ada serve pork gak...hmmph

    ReplyDelete
  19. everything agensi yg akan uruskan.... kita just sedia duit je... yup mmg luar bandar ssh sket nk cr kedai halal....

    try this agen tp mahal sket arr

    http://www.appleholiday.com

    ReplyDelete
  20. oh sori statement tadi tersilap baca.bebas pork sebenarnya...kira ok la kan kalu 2.2k include flight n penginapan.bawa duit tuk shopping jerk

    ReplyDelete
  21. aha bw duit shoping je tp shoping pun kena hati2 k, klu leh tawar, minta tawar tau sbb brg drg mmg mahal ;)

    ReplyDelete
  22. ok , tq retna... really appreciate ur info...saya just survey je utk hujung thn nya vacation .lom confirm lagi pun nak ke korea.tp mmg best la tgk awk dgn salji2 tu

    ReplyDelete
  23. xpe, mana leh share, kita share la kan :)

    enjoy k klu berpeluang g sana :)

    ujung thn best musim sejuk leh mainsalji n skii tp pakej mahal sket musim sejuk klu x silap ;)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.