Eleh tak heran pun

Huh.... ako tahu arr kowang ada laki... ada boipren...
Ooooo dah menyombong ngan ako eh....
Takpe takpe mentang2 laki ko kat sini.. mentang2 boipren ko kat sini so ko dah x nak kuar ngan ako eh..

Tunggu arrr esok lusa ako ada laki, ako ada boipren, ako pun nak menyombong ngan kowang..

Ye la ye la ako pun heran bila kowang ada bopiren, bila kowang ada laki je nak menyombong ngan owang2 single mcm ako.. Huh ada ako heran!!! Tak koser ahkak nak jeles2 ngan kowang yang dah berdua, bertiga berempat.. Ahkak lagi suker hidup SINGLE!! walau ada gak terdetik nak hidup berdua tapi idok le ahkak nak menyombong x tentu hala.

Ye la ye la ako tahu sbb ako tak rasa lagi hidup berdua. Huh... tapi ko agak2 la kan mostly yang berdua ni pasti nak lupakan kawan nan SOLO. ermm.. lumrah manusia kan.

Nota Jemari: Harap ako x hidup mcm tu nanti.. Tak suker!!
Share:

4 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.