, ,

Korea Trip - EVERLAND

Sumer pun permainan budak-budak.... sakan kitorang main... Adehh penat, teruja, gumbira!!


Masa nak naik game ni masa dah suntuk sangat, so si murshi minat permision potong Q. Ater budak2 situ pun dok potong2 Q, sudahnya turn kitorang makin lambat arr... Buat muka selamba badak jer...Lantak arr derang nak kutuk ke hape janji dapat naik gak. muahhahahhaa tengkiu murshi sbb buat muka selamba badak oppsss :p

Baca map, kang sesat plak kat dalam EVERLAND tu muahaha

Ha.. kowang nampak tak belakang murshi tu ada cam rel roller coaster? Macam tak siap je kan tapi ekceli tu memang rel derang buat dari kayu. Slalunya roller coaster kan rel nya dari besi.. Frust tak dapat naik sebab keadaan cuaca yang x mengizinkan...

Masa tengah dok posing lompat-lompat kat sini tiba2 sumer org dok berlari2. Ingat kan apa la ghope nyer sumer excited tetiba salji turun. Perghhhh mahu nya tak excited. Dapat la meghase salji turun. Dasat memang superb!!

Bintik-bintik putih tu la salji, Memang tak clear sangat sebab dia turun halus2 macam ujan gerimis tapi dengan banyaknya....

Yehaaaaaa bertambah sejuk bila salji turun. Kisahnya salji tu turun hanya kat kawasan everland dan persekitaran sahaja. Sampai kat seoul, dah takde pun tapi tatap sejuk. Kiranya dah masuk zero darjah celcius nih.. gigillllll........................

Nota Jemari: frust x dapat naik roller coaster terbesar buatan kayu kat situ. 
Share:

6 comments:

  1. waaa mcm sgt best je..huhuhuhu nak pegi jugek..

    dtgla blog saya ye!

    ReplyDelete
  2. uhuuuu..best2! ei, cam ngeri je roller coster kayu, tak patah ke. err.

    ReplyDelete
  3. miss havoc,
    klu ada peluang patut pegi k

    sarah,
    hehhehe tu yg adventure tu :p

    ReplyDelete
  4. bestnay pergi bercuti, tambah pulak kalau ke luar negara

    ReplyDelete
  5. storm,
    hehhe klu ada duit dan rezeki mmg syiok la kan g holiday esp luar negara ;)

    ReplyDelete
  6. akhirnya dapat jugak kakRet rasa salji turun, syoknyaaa...

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.