, ,

Menghitung hari

Dua hari lagi..
Tak kemas pape pun lagi..
Adehh malas nyaaaaaaa!!

Dua hari lagi..
tapi tak prepare pape pun lagi..
Adeh malas nyaaaaa!!

Dua hari lagi..
ermm tak ghase excited sangat pun..
Mungkin sebab takut rindu pada kamu sumer..
Arghhhhh malas nyaaaaa!!

Dua hari lagi..
keseronokkan dan keterujaan belum muncul
tunggu bila sudah sampai di sana..
tapi... arghhh tatap ada rasa malas!!

Awak,
Jangan rindu eh.
Saya pegi tak lama pun.
Pejam celik pejam celik saya dah ada depan mata awak.
Awak tunggu saya tau, saya pasti awak musti banyak cerita nak kongsi dengan saya.
Saya juga pasti ada pelbagai kisah nak sampaikan kat awak.

Kamu,
Jangan ghisau tau..
Saya tahu jaga diri.
Insyallah harap saya selamat pegi dan pulang.
Yang pasti, kamu kena tunggu saya balik ye!!

Dia,
Kalau rasa kosong dan sepi, tatap je gambar itu.
Jangan tensen-tensen, nanti migrain datang.
Ghisau plak saya.
Ye la saya kan jauh, jauh dari awak, kamu dan dia.

Kowang,
Tunggu ako ye!
Pasti ada banyak bende nak share ngan kowang sumer!

Nota Jemari: mana hilangnya keterujaan saya??
Share:

7 comments:

  1. suspen la kakRet ni, i'm waiting kakRet, dah berbundle-bundle menukar wang ;)

    ReplyDelete
  2. ishh mana de bundle2 ar.. cikit jer pung ... :p

    ReplyDelete
  3. sy tunggu

    kalau kesian

    bwk la sy sekali

    hahahahaha

    ReplyDelete
  4. wanie,
    Klu awak sudi nak dok lam beg kita, bole la saya bawak awak sekali :p

    ReplyDelete
  5. nape x smngt ni kak ret??
    aja aja..:-)

    ReplyDelete
  6. ret tak semangat sbb p ngan mushi la tu..hehehe..

    ReplyDelete
  7. murshi,
    sbb br blk bercoti kot..

    farihah..
    ehem.. ehem... muaahahah hep ssyyyyy :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.