Followers

Thursday, April 8, 2010

Menu Secret Recipe

Lunch g amek gambar...
Dah tak tahu nak melantak kat mana, last-last terbenti la kaki ni kat depan secret recipe, sogo. So melantak je la kat situ.

Pestime ako nak makan nasi ada satay kat situ. Ermm biasa-biasa aje la. Nasi tu ada sedikit tawar. Maybe sesuai la dimakan dengan itu satay.

Ni plak si ibuvogue punya menu. Burger ni nampak menarek. Sedap la tu gaknya. Ekceli ayam tu yang nampak menarek kat mata ako la.

Tapi dah agak dah, ibuvogue ni musti x pernah nak abeshkan makanan dia. Iskk.... no gud no gud..

Nota Jemari: kowang lak melantak apa lunch tadi?

2 comments:

ch@ said...

hoh mkn kat SR, lama jugak tak mkn kat sini...rasa nak pergi mkn SR la hari ni, hehehe! tapi mesti jln sesak sbb hr jumaat, adeiii!

AKO said...

hhehehee ala cr la SR yg x ramai org :p erkka da ke ek? hehhee