Followers

Friday, May 21, 2010

Bizi menulis

Ye ye skrg ni tetiap malam saya bizi menulis.
Ooo bukan menulis novel atau cerita.
Sekadar menulis nama di atas kad jemputan.

Sudah lama tidak menulis.
Jangan kritik hasil tulisan saya.
Ye ye saya sedar tulisan saya tidak secantik anda.

Sekian.

Nota Jemari: Dah lama x menulis surat cinta.... Perlu ke lagi??

11 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

aku pn bizi menulis kad jmputan..
huhuhu

kalo aku kawen..
nak men taip jew laa..

AKO @ retna said...

hehehe lenguh tangan...
bila dah tulis byk2 ni buhsan pun ada gak... satu ari beberapa keping je mampu ditulis..

hehehe

Anonymous said...

pos kat sini, saya tuliskan. tulisan saya cantik & menawan. sebijik huruf, saya caj hanya dua posen. berminat? sila hubungi saya dgn kadar segera. tq

hehehehe,
akuFARA?

.::WaNiE::. said...

mailah bagi surat cinta kat i

i nak merasa

hahahaha

AKO @ retna said...

Fara,
ermm mahal nya.. ala kena charge juga ker? bukan FREE ker???

wanie,
auwww i x reti tulis surat cinta buat pompuan....

mummyar said...

teringat masa tulis surat cinta ngan hubby dulu...hehhe....

AKO @ retna said...

mummy,
eheheh syiokknya dapat surat cintaa...

wish sape la nak tulis surat cinta skrg ni kan...

ch@ said...

type la kakRet, pastu print, then tampal je...kakRet kan suka menampal-nampal. mcm kite buat dulu. nak lagi senang print terus atas sampul surat kalo ada alamat² tu.
kalo dkt boleh tlg kakRet :D

AKO @ retna said...

ch@,
alaaahaaii xpe arr, print tampal x thrill la.. :p

takpe biar sape yg dapat kad tu tgk betapa 'cantek' nya tulisan kita :-D

TokNabe said...

Ingat bz nulis karangan....... :)
bila..bila..bila tu?

AKO @ retna said...

hahahahaha bila bila bila.. cam lagu lak bunyi nya tuh :p

19hb jun *1ink*