Friday, May 21, 2010

Bizi menulis

Ye ye skrg ni tetiap malam saya bizi menulis.
Ooo bukan menulis novel atau cerita.
Sekadar menulis nama di atas kad jemputan.

Sudah lama tidak menulis.
Jangan kritik hasil tulisan saya.
Ye ye saya sedar tulisan saya tidak secantik anda.

Sekian.

Nota Jemari: Dah lama x menulis surat cinta.... Perlu ke lagi??

11 comments:

  1. aku pn bizi menulis kad jmputan..
    huhuhu

    kalo aku kawen..
    nak men taip jew laa..

    ReplyDelete
  2. hehehe lenguh tangan...
    bila dah tulis byk2 ni buhsan pun ada gak... satu ari beberapa keping je mampu ditulis..

    hehehe

    ReplyDelete
  3. pos kat sini, saya tuliskan. tulisan saya cantik & menawan. sebijik huruf, saya caj hanya dua posen. berminat? sila hubungi saya dgn kadar segera. tq

    hehehehe,
    akuFARA?

    ReplyDelete
  4. mailah bagi surat cinta kat i

    i nak merasa

    hahahaha

    ReplyDelete
  5. Fara,
    ermm mahal nya.. ala kena charge juga ker? bukan FREE ker???

    wanie,
    auwww i x reti tulis surat cinta buat pompuan....

    ReplyDelete
  6. teringat masa tulis surat cinta ngan hubby dulu...hehhe....

    ReplyDelete
  7. mummy,
    eheheh syiokknya dapat surat cintaa...

    wish sape la nak tulis surat cinta skrg ni kan...

    ReplyDelete
  8. type la kakRet, pastu print, then tampal je...kakRet kan suka menampal-nampal. mcm kite buat dulu. nak lagi senang print terus atas sampul surat kalo ada alamat² tu.
    kalo dkt boleh tlg kakRet :D

    ReplyDelete
  9. ch@,
    alaaahaaii xpe arr, print tampal x thrill la.. :p

    takpe biar sape yg dapat kad tu tgk betapa 'cantek' nya tulisan kita :-D

    ReplyDelete
  10. Ingat bz nulis karangan....... :)
    bila..bila..bila tu?

    ReplyDelete
  11. hahahahaha bila bila bila.. cam lagu lak bunyi nya tuh :p

    19hb jun *1ink*

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.