, ,

Hepi besday, 3 HOT MAMAs

Hepi burfday, sumer!!!
Wah bunyi cam ramai je kan...
Kebetulan, besday kak sahrah, Fidah dan kak maznah jatuh dalam bulan 5 maka alang-alang kami celebrate la sekali besday mereka serentak. Hanya geng-geng bertauliah sahaja yang kami jemput.. Wah! hahaha

Kek ceklat yang di'tempah' oleh een dari cafe lanai dan di'sponsor' oleh Kak Ros. Tengkiu sumer!!

Hepi besday, kak sahrah, fidah dan kak maznah!
Moga panjang umur, murah rezeki dan tambah 'anak' lagi. opss gurlpp...

MAMA Fidah..

MAK sahrah.....

MAMA majenah....


"Sri, bila kita nak 'berdua, bertiga, berempat' macam derang ek???"

Kami sumer ucapkan Selamat Hari Raya *poser pun x abes ganti lagi*....Selamat Berbahagia.. Tahun hadapan buat party besar2an sket ye... Sape mahu sponsor? Errkkk jeling ahkak yang paling TUA... hahha laarikkkkk.

Nota Jemari: sumer nya selamat
Share:

6 comments:

  1. hahaha syoknya dpt kek...dimana kek saya...waaa!!!

    ReplyDelete
  2. kek awak?
    erkk besday awak kah?? aiyoo :o

    ReplyDelete
  3. kak ret bila pulak nak jadi hot mama .. heheh cepat - cepatlah ekk ..

    ReplyDelete
  4. a'ah la ret,dlm rmi2 tu kiter berdua je yg lom kawen.,huaaaa,sadisnyer!!

    hehehe
    sri.

    ReplyDelete
  5. tunggu la esk lusa ako kawen eh hehehe

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.