Saturday, May 1, 2010

Korea Trip: Sinchon

Last day kat Korea....
Memandangkan flight kami di awal pagi esoknya, maka terpaksa la bermalam kat hotel yang berhampiran dengan airport. So, before sampai area Incheon kami sempat la singgah di Sinchon terlebih dahulu. Ermm ingatkan boleh la nak buat last soping tapi ermm.....

Salah satu kedai-kedai kat sana....

Sape kata kat sana takde traffic jam?!! 

Trade mark sinchon kot ghase nyaaa.

Pemandangan waktu malam di Sinchon.

Sempat lagi nak pose depan balai polis.
erkk ako sesat kah???

Lorong-lorong kedai... Kiri kanan asek jual kasut, baju, kasut baju... ermm alahaaaiiiii

Nampak je megamall ni cam besar tapi alahaaiii kat dalam x banyak pun kedai yang ada..

Last-last kami beli kasut made in KOREA. Jadi laaa kan. Hadiah untuk diri sendiri je.

Nota Jemari: soping ntah pape jer...

5 comments:

  1. bila la mama nak sampai sini eh.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahah kiut la kasut tu

    kenapa tak sopping baju?? mahal ke

    ReplyDelete
  3. mama,
    ehehhe nnt la one sweet day... mana tahu ada yg nk sponsoir second honeymoon ker hehehe

    wanie,
    baju.. ermmm x minat arr hehehe mahal pun ie gak hehehe

    ReplyDelete
  4. ch@,
    kasut je ke comei? haha

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.