,

Korea Trip: Sinchon

Last day kat Korea....
Memandangkan flight kami di awal pagi esoknya, maka terpaksa la bermalam kat hotel yang berhampiran dengan airport. So, before sampai area Incheon kami sempat la singgah di Sinchon terlebih dahulu. Ermm ingatkan boleh la nak buat last soping tapi ermm.....

Salah satu kedai-kedai kat sana....

Sape kata kat sana takde traffic jam?!! 

Trade mark sinchon kot ghase nyaaa.

Pemandangan waktu malam di Sinchon.

Sempat lagi nak pose depan balai polis.
erkk ako sesat kah???

Lorong-lorong kedai... Kiri kanan asek jual kasut, baju, kasut baju... ermm alahaaaiiiii

Nampak je megamall ni cam besar tapi alahaaiii kat dalam x banyak pun kedai yang ada..

Last-last kami beli kasut made in KOREA. Jadi laaa kan. Hadiah untuk diri sendiri je.

Nota Jemari: soping ntah pape jer...
Share:

5 comments:

  1. bila la mama nak sampai sini eh.. ;)

    ReplyDelete
  2. hahah kiut la kasut tu

    kenapa tak sopping baju?? mahal ke

    ReplyDelete
  3. mama,
    ehehhe nnt la one sweet day... mana tahu ada yg nk sponsoir second honeymoon ker hehehe

    wanie,
    baju.. ermmm x minat arr hehehe mahal pun ie gak hehehe

    ReplyDelete
  4. ch@,
    kasut je ke comei? haha

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.