Followers

Thursday, May 20, 2010

Menu

Klu citer pasal makan musti la ada makanan kan?!!
Klu citer pasal makanan musti la ada masakan kan?!!
Eh apa beza masakan dan makanan ek?????

Ok ok meh tengok lauk-pauk yang kami order dan makan tengahari semalam.

Ikan siakap masak stim... Perghhh yang ni memang peberet ako tapi bila dah makan ramai-ramai, pepaham je la kan. Dapat rasa sowang sket je la.

Ini plak nama nya masakan kari hijau ayam. Ermmm tak tahu la sedap ke tak sebab ako x makan. Klu kari merah lalu juga la anak tekak ni kan.

Ikan siakap goreng masak sweet & sour. Perghhh marbelesssss!!!!

Sayur kangkong goreng belacan. Yang ni pun superb nyummyy!!!! Sedap dan tak puas sebab cinonet sangat. Nak melantak sampai 16 molot.. ermm, nampak gaya klu nak makan ramai2 harus la ditambah order sayur nih.

Udang masak erkk apa ntah. Yang pasti i don't like!!! ehehhehe Ada bau masam sket.. maybe sos kicap nya tu buat hilang nafsu ako nak ratah udang itu.

Ayam goreng pandan.. Ermm ada bau pandan ker? Ghase2 nya macam takde pun.. hhehe Tak tahu sedap ke tak sebab ako x makan.

Menu utama harus lah tomyam!! Sedapppppp!! Superb!! Marbeelesssss!!!

Nota Jemari: Overall memang makan FREE memang menyelerakan.. hahaha

2 comments:

nabilah_2908 said...

alahai..sedapnyer....

jom ke APA KATA HATI pulak,
CARA MELETAKKAN LINK BERSAMA DENGAN KOMEN ANDA

AKO @ retna said...

sedap kan nampak ;)

Annivesary

Daisypath Anniversary tickers