Followers

Thursday, August 26, 2010

Akhirnyaa...... "LEX BLACK" berada dalam genggaman!

Harta baru ako!

Yeehaaa................... walau bukan jenis yang diidamkan tapi ini pun sudah cukup berbaloi dan mengembirakan hati ako. Sangat-sangat suka!!

Ekceli berkenan yang kaler merah tapi rege adalah mahal dan bila dah mahal lebih berbaloi beli jenis dslr kan?! Tapi hati masih belum terasa lagi nak kendong DSLR ke mana-mana. So pikir punya pikir akhirnya new born baby is here!!!

Ermmm nak nama kan apa ye yang sesuai??
Sebab nama dia LUMIX, kaler hitam so ako namakan new baby nih LEX BLACK!! muahahaha macam LEX LuRTHOR plak haha..

Oraitt sape mahu kena test sama ini LEX BLACK????
ok kita tengok sape yang kena.. jeng jeng...

Nota Jemari: Simple, Easy n Cute!!

No comments: