, ,

Akhirnyaa...... "LEX BLACK" berada dalam genggaman!

Harta baru ako!

Yeehaaa................... walau bukan jenis yang diidamkan tapi ini pun sudah cukup berbaloi dan mengembirakan hati ako. Sangat-sangat suka!!

Ekceli berkenan yang kaler merah tapi rege adalah mahal dan bila dah mahal lebih berbaloi beli jenis dslr kan?! Tapi hati masih belum terasa lagi nak kendong DSLR ke mana-mana. So pikir punya pikir akhirnya new born baby is here!!!

Ermmm nak nama kan apa ye yang sesuai??
Sebab nama dia LUMIX, kaler hitam so ako namakan new baby nih LEX BLACK!! muahahaha macam LEX LuRTHOR plak haha..

Oraitt sape mahu kena test sama ini LEX BLACK????
ok kita tengok sape yang kena.. jeng jeng...

Nota Jemari: Simple, Easy n Cute!!
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.