,

Bazaar Jalan TAR

Selamat berbuka kengkawan.......

burlpppp..........
kenyang sudah!!! hehehe...

Jumaat lepas kami bertiga bersemangan mahu meninjau-ninjau di persekitaran jalan TAR. Biasa la kan bila tiba je musim perayaan macam ni, banyak la gerai-gerai menjual pelbagai jenis barang 'terhidang' kat jalan TAR tu. Memang dah macam pesta pakaian pun ada juga. Macam-macam ada sampai tak tahu mana satu mahu pilih.

Tapi bila dah macam ni opkos orang memang terlalu ramai.
Berlanggar bahu memang dah adat la. Time-time macam ni la beg duit kowang kena jaga betul2. Silapharibulan, penyangak bermaharajalela pulak kan.

Sibuk betul kengkawan saya membuat pilihan.
Ermm saya sekadar jadi pemerhati sahaja.
Memerhati pape yang perlu dan mahu di beli..
Tunggu gaji la dulu ye... heheh..

Lusa gaji... yehaaaaa....
So jumaat sempat tak ek nak soping2???
laaalllalalaaa

Nota Jemari: soping yang perlu ajer!!
Share:

4 comments:

  1. huhuhu xdpt bayangkan sesaknye jumaat ni

    ReplyDelete
  2. wanie,
    kat shah alam pun sesak juga ker ? hehe psstt nk g soping eh jumaat ;-)

    ReplyDelete
  3. amboi amboi, mentang2 la opis dia kek area jalan TAR tuh.. jalan kaki ke gi jalan TAR tuh.. dulu masa akak kat jalan raja chulan, sempat lagi ko tahan teksi gi jalan TAR shopping taim lunch bulan posa.. hah amik ko kol 3 lebih baru masuk opis balik bededai2 ngan beg plastik.. heehee..

    ReplyDelete
  4. kak,
    hehee biasa la klu dah area sini, harus la jenjalan kat jln TAR nih.. klu x poser lagi arr semangat hhaha tabah2 klu ada gaji plus BONUS... huhu

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.