Followers

Monday, August 23, 2010

Bazaar Jalan TAR

Selamat berbuka kengkawan.......

burlpppp..........
kenyang sudah!!! hehehe...

Jumaat lepas kami bertiga bersemangan mahu meninjau-ninjau di persekitaran jalan TAR. Biasa la kan bila tiba je musim perayaan macam ni, banyak la gerai-gerai menjual pelbagai jenis barang 'terhidang' kat jalan TAR tu. Memang dah macam pesta pakaian pun ada juga. Macam-macam ada sampai tak tahu mana satu mahu pilih.

Tapi bila dah macam ni opkos orang memang terlalu ramai.
Berlanggar bahu memang dah adat la. Time-time macam ni la beg duit kowang kena jaga betul2. Silapharibulan, penyangak bermaharajalela pulak kan.

Sibuk betul kengkawan saya membuat pilihan.
Ermm saya sekadar jadi pemerhati sahaja.
Memerhati pape yang perlu dan mahu di beli..
Tunggu gaji la dulu ye... heheh..

Lusa gaji... yehaaaaa....
So jumaat sempat tak ek nak soping2???
laaalllalalaaa

Nota Jemari: soping yang perlu ajer!!

4 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu xdpt bayangkan sesaknye jumaat ni

AKO @ retna said...

wanie,
kat shah alam pun sesak juga ker ? hehe psstt nk g soping eh jumaat ;-)

Aanas said...

amboi amboi, mentang2 la opis dia kek area jalan TAR tuh.. jalan kaki ke gi jalan TAR tuh.. dulu masa akak kat jalan raja chulan, sempat lagi ko tahan teksi gi jalan TAR shopping taim lunch bulan posa.. hah amik ko kol 3 lebih baru masuk opis balik bededai2 ngan beg plastik.. heehee..

AKO @ retna said...

kak,
hehee biasa la klu dah area sini, harus la jenjalan kat jln TAR nih.. klu x poser lagi arr semangat hhaha tabah2 klu ada gaji plus BONUS... huhu