Followers

Wednesday, August 11, 2010

Besday Party Mengejut!

Wei blackout ker??????
Baru nak menyuapkan puding roti ke dalam mulut, alih-alih gelap je tempat tu.
Gurllpp..... Memasing buat muka blur padahal....

Tup tup kat pintu masuk nampak ada belon.

Hahah tu dia si shaz dan Aemiey dok bawa belon ngan crown.
Eh eh tapi pasal apa ya?
jeng jeng.. jeng..

Terus sumer yang ada kat situ menyanyikan lagu
"Happy Birthday"
"Selamat Hari Jadi"
"Allah Selamatkan Kamu"

Tak lain tak bukan, kitorang buat surprise party buat Atie & Zila.
Kowang tengok, bukan main suka lagi budak dua owang nih tau!
Tergedik-gedik dok berlari nak tiup lilin.
Auww... cam kekanak ribena memasing malam tu.
hahhaha...

Dah tak sabar nak tiup lilin.

Tiup dik tiup!!

Sudahnya kepenatan ya dik.. hehee
mati arr sape yang kena kan kowang letak lilin yg sentiasa menyala je tu?
hahahaha....
Sowi kita tukang gelak je tau...

Pastu kowang main calit-calit kek tempek kat muka kan?!!
Harus kita sesiap lari dulu....
Tapi tengok kowang sumer memang enjoy malam tu.

Majlis berakhir bila memasing berlumba-lumba berpadu sore..

Happy belated besday to Zila & Atie.

ps: thanks to Janet & Yazrul for da lovely pics :-)

Nota Jemari: Moga hari bahgia akan sentiasa menemani u ALL!!

6 comments:

ken said...

nice birthday celebration =)

AKO @ retna said...

thanks Ken :-)

mekchu said...

hahaha.. ada ehh lilin yg sentiasa menyala tuh.. bahaya ni kalo laki den tau.. hahaha.. seronok nya ramai2 celebrate mcm tu.. terharu...

AKO @ retna said...

mekcu,
ada ada lilin camtu, kena rajin cari kat kedai jual barangan party... aha ni pun ekceli nak beli kek jer pastu dah alang2 ada makan2 senin aritu, celebrate la sekali harung.. :)

Intan said...

Eee... jelesnyerrrr.... siap ada keroke!!

AKO @ retna said...

ehehehhee.. jangan arr camtu...tapi mmg syiokk wooo :p