, , ,

Besday Party Mengejut!

Wei blackout ker??????
Baru nak menyuapkan puding roti ke dalam mulut, alih-alih gelap je tempat tu.
Gurllpp..... Memasing buat muka blur padahal....

Tup tup kat pintu masuk nampak ada belon.

Hahah tu dia si shaz dan Aemiey dok bawa belon ngan crown.
Eh eh tapi pasal apa ya?
jeng jeng.. jeng..

Terus sumer yang ada kat situ menyanyikan lagu
"Happy Birthday"
"Selamat Hari Jadi"
"Allah Selamatkan Kamu"

Tak lain tak bukan, kitorang buat surprise party buat Atie & Zila.
Kowang tengok, bukan main suka lagi budak dua owang nih tau!
Tergedik-gedik dok berlari nak tiup lilin.
Auww... cam kekanak ribena memasing malam tu.
hahhaha...

Dah tak sabar nak tiup lilin.

Tiup dik tiup!!

Sudahnya kepenatan ya dik.. hehee
mati arr sape yang kena kan kowang letak lilin yg sentiasa menyala je tu?
hahahaha....
Sowi kita tukang gelak je tau...

Pastu kowang main calit-calit kek tempek kat muka kan?!!
Harus kita sesiap lari dulu....
Tapi tengok kowang sumer memang enjoy malam tu.

Majlis berakhir bila memasing berlumba-lumba berpadu sore..

Happy belated besday to Zila & Atie.

ps: thanks to Janet & Yazrul for da lovely pics :-)

Nota Jemari: Moga hari bahgia akan sentiasa menemani u ALL!!
Share:

6 comments:

  1. nice birthday celebration =)

    ReplyDelete
  2. hahaha.. ada ehh lilin yg sentiasa menyala tuh.. bahaya ni kalo laki den tau.. hahaha.. seronok nya ramai2 celebrate mcm tu.. terharu...

    ReplyDelete
  3. mekcu,
    ada ada lilin camtu, kena rajin cari kat kedai jual barangan party... aha ni pun ekceli nak beli kek jer pastu dah alang2 ada makan2 senin aritu, celebrate la sekali harung.. :)

    ReplyDelete
  4. Eee... jelesnyerrrr.... siap ada keroke!!

    ReplyDelete
  5. ehehehhee.. jangan arr camtu...tapi mmg syiokk wooo :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.