Followers

Monday, August 23, 2010

Catatan Ramadhan: Hari Keduabelas & Tigabelas

 Salam petang senin,

Ahad ako kat umah ajer..
Coti-coti wiken ni memang konpom la ako bangun lewat.
Iskkk apa nak jadi ntah. Ater klu bangun awal pun bukan leh buat pape pun?!! Erkk.... aiyo punya la berlambak keje-keje yang boleh dibuat kan.. Ala biasa la klu penyakit MALAS dah datang, harus la dari banyak keje terus rasa takde keje kan?!! hahaha... No gud ok, sila jangan ikut pangai macam nih.

Ini kisah berbuka puasa ako dan rerakan menari rabu lepas.
Walau tak sumer dapat turut serta tapi yang sudi hadir pun dah cukup mengamatkan suasana kat situ. Sebelum berbuka sempat lagi tu main pool ngan game bola. Gilossss, ako tak reti ok nak bende alah tu. Ye la ye la ako tahu ako bukan 'kaki bola' apatah lagi 'kaki meja' dan 'kusi'.. Ako sekadar mempunya 'kaki manusia' ..mauahaha yapedaaa ako merepek..

So layan kan ajer la derang main.
Janet memang terror. Walau ako seGENG ngan Mariah tapi dia sorang je tatap bole menang!! Huh.. ye bak ako kata tadi ako memang bukan reti pun nak main bende alah tu.  

Geng-geng lelaki suemr sibuk dok main POOL!
Ha bukan mandi swimming pool tapi main pool atau lebih tepat lagi snooker.
Erkkk menatang tu lagi la ako x reti main.
Sekadar memerhati mereka bermain sahaja la ye.


Dan bila tiba waktunya, berbuka la kami beramai-ramai.
Tengkiu Aidil for da pics.
Gambar dari henpon ako ntah mana ako simpan ntah...
Sudahnya terpaksa la pakai gambar orang lain...

Nota Jemari: Next berbuka pelissssss??!!

2 comments:

Sis-Lin said...

yehaaa x sabar nak berbuka dgn awak plk..kita kasi sebalang air katira utk awak yek..hehehehe

AKO @ retna said...

hahhaha nakkkkkkkkkkkkkkkk!!!