,

Catatan Ramadhan: Hari Kelima

Salam ramadhan hari yang kelima,

Lepas sahur tadi, lepas subuh tadi, ako terlelap.
Bangun-bangun je dah jam 2:50 petang!!
Gurlpp..... aiyoooooo!!

Terus terpikir nak masak apa untuk berbuka nanti.
Adussss bukan senang nak masak kan, lebih-lebih lagi orang yang tak reti masak macam ako nih. Harus lah jenuh memikir masakan apa yang nak dihidangkan malam nanti. Sebab semangat nak masak so ako check la resipi-resipi yang senang untuk ako kat blog mat. Dan akhirnya ako terpikir nak masak gulai lemak ikan sahaja.

Semangat tak ingat-ingat, jam 4:30 je ako dah siap masak.
Hahhahaa sedap tak sedap belakang citer..
Janji kenyang!

Tak sabar nak tunggu berbuka nih...

Nota Jemari: Citer kowang macam mana plak??
Share:

2 comments:

  1. cite aku? dh kenyang dh dgn menu bermcm2 hrni..hehehehe
    citenya esok le..'cerita 5 ramadhan'..kekekeke

    ReplyDelete
  2. ye la ye la ako tgu esk citer ko tuh :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.