,

Catatan Ramadhan: Hari Ketujuh

Sudah hampir seminggu kita berpuasa ya.
Semalam buat pertama kali berbuka ngan adik dan adik ipar.
Memandangkan pestime kan nak berbuka sesame, maka macam-macam la pulak hidangan di atas meja. Aiyooo padahal ako bukan nya buka ngan nasi pun. Tapi nasib baik lah lauk-lauk tersebut abes juga dimakan. Alhamdulilah takde la membazir.

Pagi ni ako tak sahur. Walau dah terjaga, siap panaskan lauk sumer tapi selera nak makan pulak takde. Tapi alhamdulilah so far masih dapat bertahan lagi.

Nari kat opis, pihak EPF datang buat promosi.
Senang la klu ko nak check balance akaun dalam EPF tu, tak yah la penat2 ke HQ walau pun dah dekat.. ehehhehe... Ye ye klu nak harap pegi sendiri ke sana mmg alaamat nya tak pegi la. Dan tadi dengan mudah ako dah bole print penyata akaun. Mudah keje!!

Thank you la EPF ye sebab sudi datang kat opis ako nih..

Nota Jemari: Tapi awat ssh tul nak dapat data dari org EPF ek????  Keje keje keje....
Share:

2 comments:

  1. bestnya keje dpt gak epf..aku dulu punya pun ada le dlm rm500 lebih je..hehehe tp owang kata lama2 naik ek? ye ke?

    rasa nnti anak2 dh besar aku keje kot..tp keje apa ek?

    ReplyDelete
  2. heheheh ko keje butik jer :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.