,

Dramatic Makeup Contest by Kika Mohamad Touch

Salam,

Tetiba tergedik nak join contest mekap2 ni anjuran Kika Mohamad Touch.
Tapi jenuh juga la nak cari muka-muka ako yang dah bermekap.
Ater ako kan jarang nak mekap-mekap slalu.
Sebab dah takde keje, saja la ako join contest nih.

OK ni gambar sebelum dimekap.

Yang ini pulak lepas di touch up sket.
Erkk sket ker???

Sebab kan ako susah nak bermekap kan klu takde event pape, so saja la nak try contest nih. Kot-kot menang leh arr cuba touch up pelbagai jenis warna-warna kat muka ako nih. Sekali sekala nak tengok perubahan kan, apa salah nya!?!

So kowang klu nak join contest, leh arr jenguk kat sini.
All da best k :-)

Nota Jemari: Kika Touch, my name is Retna *wink*
Share:

6 comments:

  1. alaaa... comelnyaaa kakRet, berseri-seri, ini blm bersanding lagi ni... comelnyaaa :D

    ReplyDelete
  2. aiyooo... ee tang mana la yg comeii nya tu.. adussss.. nak tergelak guling2 ghasenya muahhhaa

    ReplyDelete
  3. lain tul mukaaa.....mcm artis daaa,,,hehehehe

    ReplyDelete
  4. izan,
    uitss xde la smp cam artis :p malu aii... :-D

    ReplyDelete
  5. beza... mmg berbeza.. ada chance ni.. good luck

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.