Dramatic Makeup Contest by Kika Mohamad Touch

Salam,

Tetiba tergedik nak join contest mekap2 ni anjuran Kika Mohamad Touch.
Tapi jenuh juga la nak cari muka-muka ako yang dah bermekap.
Ater ako kan jarang nak mekap-mekap slalu.
Sebab dah takde keje, saja la ako join contest nih.

OK ni gambar sebelum dimekap.

Yang ini pulak lepas di touch up sket.
Erkk sket ker???

Sebab kan ako susah nak bermekap kan klu takde event pape, so saja la nak try contest nih. Kot-kot menang leh arr cuba touch up pelbagai jenis warna-warna kat muka ako nih. Sekali sekala nak tengok perubahan kan, apa salah nya!?!

So kowang klu nak join contest, leh arr jenguk kat sini.
All da best k :-)

Nota Jemari: Kika Touch, my name is Retna *wink*

6 comments:

  1. alaaa... comelnyaaa kakRet, berseri-seri, ini blm bersanding lagi ni... comelnyaaa :D

    ReplyDelete
  2. aiyooo... ee tang mana la yg comeii nya tu.. adussss.. nak tergelak guling2 ghasenya muahhhaa

    ReplyDelete
  3. lain tul mukaaa.....mcm artis daaa,,,hehehehe

    ReplyDelete
  4. izan,
    uitss xde la smp cam artis :p malu aii... :-D

    ReplyDelete
  5. beza... mmg berbeza.. ada chance ni.. good luck

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com