Followers

Tuesday, August 3, 2010

Hotel yang canggih tapi...

Semangat bila dapat bermalam kat hotel. FREE plak tu kan. Nak stay sesajo idok le termampu kan. Memandangkan kami sumer kena perform untuk dinner dua malam berturut-turut so pihak pengurusan baik hati bagi kami bermalam semalam kat One World Hotel, Damansara. Memang saat-saat yang dinanti-nantikan. Hahaahaa.... best best!!

Hotel ni ok la not bad juga. Bilik pun bole tahan cantek.

Dan yang paling, ako teruja tengok tibi kat situ. Ye la ako kan jakun sket. 

Mahunya tak jakun, tang monitor tibi tu memang nampak biasa je la kan. Cuma ako tertarik dengan keybod kat bawah monitor tu. Hahahaha memula ingatkan, bagusnya pihak hotel sediakan komputer dalam bilik. Tapi bila godek-godek ghope nyer ianya sebuah tibi. Canggih, ok!!

Ekceli selain keybod, derang ada sediakan remote control juga. So, klu nak tengok tibi sambel baring atas katil, takde la susah payah nak guna keybod kan. Just guna remote je dari jauh. Tapikan ako lebih suka guna keybod..Hahahaha gian tak dapat nak bertenet, keybod tibi pun jadi laaa....

See... sekali pandang dah macam komputer flat screen.

Akan tetapi..... canggih mana pun hotel nih, tatap kedekut nak bagi wifi access FREE. huh mencik betulll!!!! Kena bayar RM35 untuk 24 jam. ermmmm pikir 2, 3 kali ok nak bertenet. Sudahnya, layan je la channel yang ada dalam tibi tu.

Ohhh channel tibi ?? hehhe nanti ako citer next entry plak yer...!! Canggih, memangggggg canggih!! Tapi kedekut!! huh....

Nota Jemari: Klu sumer hotel bagi wifi free dalam bilik, kan senang!! Hotel Lanai Kijang juga syiok bertenet.

7 comments:

mekchu said...

wah.. pes time ni mekchu nmpk tibi ada keyboard.. tp utk apa keyboard tu sbnarnya?? bleh chatting2 ke??

AKO @ retna said...

keybod tu bkn utk chatting.. tu mcm untuk control channel tibi laa...

instead of pakai remote control, boleh gak guna keybod tu .. ;-)

ch@ said...

fuiiiyooo gila canggih, cantik pula.
kalah i punya keyboard opis ni :D
sronok kan duduk hotel.

AKO @ retna said...

psstt duduk hotel mmg arr sonok.. nak bangun lambat nak tido smp ptg pun x de org kaco.. bekfes ada org buatkan hhahaha.. baju ada org basuhkan..

Intan said...

Fuiyooo.. jelesnyer weiii

AKO @ retna said...

intan,
hehehe tahun depan kasi join k ;)

Intan said...

Insya-Allah ;)