,

Juadah berbuka

Siap sudah membeli makanan untuk berbuka petang nanti!

Simple aje deh...

Laksa Johor...
Rojak mamak...
Nasi putih + Rendang daging (sah-sah yang ni ako simpan untuk sahur esok)..

Nak soh ako masak?
Ermmm takde la nak masak bila dah makan sorang-sorang.
Beli aje lagi senang!!

Lagi beberapa jam ni nak berbuka......

Nota Jemari: Menuggu detik itu
Share:

4 comments:

  1. tu bukan simple lagi tu retna oi.. siap ada rendang bagai.. sat lagi perut penuh kebotong <-- istilah mak akak.. tapi laksa johor tu sungguh menggiurkan.. :)

    ReplyDelete
  2. kak,
    hahhha ala sumer nya utk 1 portion je kan.. bkn byk pun.. ckup la sorang makan...

    rendang tu plan nak makan utk sahur nanti ehhee .. malas nak masak time sahur :p

    ReplyDelete
  3. sedapnye kak ret..beli kat mane tuh??ish.. buat kite terliur je..hehe..

    ReplyDelete
  4. syaina,
    sumer kita tapau dr cafe opis ni je pung ;)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.