Wednesday, August 4, 2010

Pandang-pandang, jeling-jeling


Salam,

Ako terbaca kisah ni kat FB en adnan aka mat gebu.
KLu tak klik kat gambar, sampai ke sudah ako tak tahu.
Tapi ntah nape menjadi tarikan plak ako nak tahu kisah selanjutnya.
So bila klik pada gambar di atas dan baca segala komen dah luahan, ermmm baru lah ako paham.

Aiyooo... terlajak perahu leh undur, terlajak kata ... kowang pikir la sendiri!!
Kan tak pasal-pasal dah wujud satu group banned pompuan nih...

Nor Azita Osman Hina Johor.banned Dianor azita telah memohon maaf di page ni.. dgn ini, saya berasa utk close page nie.. saya, sbg rakyat johor mmg x sanggup org hina negeri tempat kelahiran saya. semoga ia menjadi lesson buat dia.
 Leh tgk kat sini k






Ako??? erm no komen lelebih la kan..
Pepandai la ko tarik balik statement keNEGERIan tu...

Nota Jemari: Bagaimana klu org kutuk negeri dia plak??? ermm... *garu dagu*

10 comments:

  1. tadikk aku baca nihh,
    aku pon tak rasa ape2 sbb bkn tenpat aku.
    newayy dats why la pk2 dulu before cakap.. kan?

    ReplyDelete
  2. tulaaa.. bkn apa..
    x payah la cakap 'hina' ... kan x pasal-pasal org 'hina' dia balik.. huhu

    ReplyDelete
  3. nasib dia lah.. sape suruhkannn.. hahah

    ReplyDelete
  4. edda..
    tu la kan.. ee x moh ar ckp lelebih kang terkena btg idung sendiri..
    cuma bende2 mcm ni jadikan pedoman dan ingatan

    ReplyDelete
  5. ien pon dapat gak tag ni kat FB... adeh, jenis xbersyukur camtu laah.

    ReplyDelete
  6. baca dia punya status pun buat kita hangin. suka-suki aje molot dia tu kan... muka je lawa, tapi... haish..

    ReplyDelete
  7. tu sib baik sultan johor tak de fb (eh, ntah2 ada kot.. tak add jd member je)

    mmg tak patut.. tak bersyukur langsung

    ReplyDelete
  8. ch@,
    heheheh kesian...

    mekcu,
    tu la klu sultan ada FB, mahu kena tendang buang negeri terus pompuan tu..

    ReplyDelete
  9. eh tapi kan mekcu, erkkkk adik sultan johor skrg ni member skolah kita, sah2 ada dalam frenlist FB ..ermm

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.