Followers

Wednesday, August 4, 2010

Pandang-pandang, jeling-jeling


Salam,

Ako terbaca kisah ni kat FB en adnan aka mat gebu.
KLu tak klik kat gambar, sampai ke sudah ako tak tahu.
Tapi ntah nape menjadi tarikan plak ako nak tahu kisah selanjutnya.
So bila klik pada gambar di atas dan baca segala komen dah luahan, ermmm baru lah ako paham.

Aiyooo... terlajak perahu leh undur, terlajak kata ... kowang pikir la sendiri!!
Kan tak pasal-pasal dah wujud satu group banned pompuan nih...

Nor Azita Osman Hina Johor.banned Dianor azita telah memohon maaf di page ni.. dgn ini, saya berasa utk close page nie.. saya, sbg rakyat johor mmg x sanggup org hina negeri tempat kelahiran saya. semoga ia menjadi lesson buat dia.
 Leh tgk kat sini k






Ako??? erm no komen lelebih la kan..
Pepandai la ko tarik balik statement keNEGERIan tu...

Nota Jemari: Bagaimana klu org kutuk negeri dia plak??? ermm... *garu dagu*

10 comments:

AISHA SAAD said...

tadikk aku baca nihh,
aku pon tak rasa ape2 sbb bkn tenpat aku.
newayy dats why la pk2 dulu before cakap.. kan?

AKO @ retna said...

tulaaa.. bkn apa..
x payah la cakap 'hina' ... kan x pasal-pasal org 'hina' dia balik.. huhu

edda(",) said...

nasib dia lah.. sape suruhkannn.. hahah

AKO @ retna said...

edda..
tu la kan.. ee x moh ar ckp lelebih kang terkena btg idung sendiri..
cuma bende2 mcm ni jadikan pedoman dan ingatan

iEn said...

ien pon dapat gak tag ni kat FB... adeh, jenis xbersyukur camtu laah.

AKO @ retna said...

ien,
kan..kan kan... ;-)

ch@ said...

baca dia punya status pun buat kita hangin. suka-suki aje molot dia tu kan... muka je lawa, tapi... haish..

mekchu said...

tu sib baik sultan johor tak de fb (eh, ntah2 ada kot.. tak add jd member je)

mmg tak patut.. tak bersyukur langsung

AKO @ retna said...

ch@,
heheheh kesian...

mekcu,
tu la klu sultan ada FB, mahu kena tendang buang negeri terus pompuan tu..

AKO @ retna said...

eh tapi kan mekcu, erkkkk adik sultan johor skrg ni member skolah kita, sah2 ada dalam frenlist FB ..ermm