, ,

SALT @ Wangsa Walk

Last week, ako tingin sangat nak tengok wayang...
So cecepat ako masuk website TGV dan terus booking tiket.
Setel tapi alih-alih kena bayar RM60.
Huh??? Ok gilos apo tengok wayang sampai enam poloh hengget!!!

Pastu belek punya belek, ok ok memang kesilapan datangnya dari ako sendiri.
Tu la dia tak check betul-betul sebelum membayar.
Kisahnya ako booking couple seat kat tgv wangsa walk.
Pestime ni nak layan wayang kat situ. Tambah plak ako kan bertahun tak tengok wayang. So, excited terlebih la gamaknya.

Check punya check, couple-seat berharga RM15 seorang, so bila terklik 4 seat sekaligus tu yang jadi sampai RM60. Dan tak pasal-pasal terpaksa la cari kengkawan untuk cover balik RM30 yang bagi ako sangat berharga, OK!!! Thanks to anis sebab last-last dia sudi gak layan wayang dengan ako sekaligus ako dapat la balik tigaploh hengget itu. Yeehaaaa i like!! Caaayaaangg anis!!

Setel citer pasal tiket.
Ako layan filem SALT.
Orang kata tak best. Eh itu owang lain yang kata.
So memandangkan ako suker itu pompuan bibir tebal, best ke tak best ako tatap mahu gak layan itu filem. Dan kesimpulan nya, sape kata SALT tak best??? Siyes, bagi pandangan peribadi, filem ni memang SUPERB!!!! Citer aksi dan suspen yang memang berbaloi-baloi. Cuma ako rasa part ending macam tergantung sket. Adakah akan kluar lagi SALT part 2?? Wah... macam menarik kalau betul ada part 2.

Eh ya, tadi ako terbaca kat blogmya.. ye ye dia pun ada mention pasal pompuan bibir tebal ni nampak cekung. Memang nampak ketara sangat-sangat kan!! Dah tua dan terlalu kurus.. Aisshh ako rasa klu dia berisi sket musti lagi nampak seksi bersesuaian dengan bibir nya tu. hahaha... Pape pun, citer ni memang da BEST!!

Nota Jemari: TGV wangsa walk, no bad laa.. i like!!
Share:

8 comments:

  1. storyline bagus.. banyak suspens =)

    ReplyDelete
  2. hehehe mggu lepas eh? kuang3x....
    ooo tawu tawu..hehehehehe

    ReplyDelete
  3. ken,
    yup agree 100%!!

    Lin,
    lalalalaalaa....

    ReplyDelete
  4. Movie SALT ni memang cekap, tapi kan, i rasa macam tak cukup garam je la :)

    ReplyDelete
  5. terbaik oh SALT ni..
    cuma tu la, aku rasa angelina jolie dah tua dan kelihatan letih.

    ReplyDelete
  6. trist,
    hehehe rasa nya kena tkr tajuk la gitu ek sbb kurang GARAM :p

    Mya,
    aha kan, nampak sangat dia dah tua.. tapi ok la still mantap beraksi.. ada stunt yg dia buat sendiri kan..

    ReplyDelete
  7. salt mmg best wo... pasni mesti ada salt 2... ko amik tiket couple seat sampai 4 tu buat apa.. ko nak baring2 ker dalam tu.. haha..

    ReplyDelete
  8. kasawari,
    aiyo mana ako pasan da.. excited punya pasal beli online , tak check betul2... sudahnya amek ko kena byr rm60

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.