,

Sogo oo Sogo

Lunch tak tahu ekceli nak ke mana...
So merayap la ke Sogo kejap.
Kebetulan ada mahu membeli pape yang patut.
Terus ke bahagian supermarket.

Amek itu, amek ini...
Ermm... x sangka plak sampai RM50 kena bayar.
Aiyooo.. mahal nya barang-barang skrg ni kan?!
Tapi betul gak, yang ko gi soping barang dapur kat sogo pehal kan.
isskkk..... ala bukan beli banyak mana pun.
Soploh item je pun!!
Soploh pun kira banyak ker?

Eh, klu lebih dari satu kira banyak la tu kan?
Aiyakk....

Aiyo... ermm masih ada lagi barang keperluan kena beli nih...
Nampak gaya terpaksa la soping ke Giant lepas nih.

Nota Jemari: Nak berbuka apa ye petang nih?
Share:

No comments:

Post a Comment

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.