, ,

Taklimat treasure hunt

Arini Jumaat...
Jumaat 15 oktober 2010..
Ooo sempena dengan treasure hunt kami esok, maka arini ada taklimat yang perlu didengar.

Untuk pengetahuan kowang, esok pagi ako akan bertolak ke Melaka bersama-sama mereka yang lain. Treasure hunt kali ni dari kolumpo kami akan menuju ke bandaraya bersejarah. Dan insyallah klu tiada aral kami akan menginap di Hotel Renaissance di sana.

Wahai owang-owang melaka, di manakah kowang??

Tema dinner malam tu plak adalah , "Melaka dalam sejarah" ..
Aiyo mahu pakai apa ya malam tu nanti??
Last minit nih sempatkah mahu plan pakai baju apa???
Ermmm....

Nota Jemari: sejarah??? gurlpp
Share:

1 comment:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.