Monday, January 24, 2011

Biqque's January Lucky Follower

Aiyak.....

Sorry biqque, misunderstanding arr entry pasal Lucky Follower ni.
Then, baca balik berulang kali sampai u tegur kat msjbox sebelah ni, baru la paham.

hehehee....
Ok ok, ni ako dah buat entry khas pasal lucky follower ala-ala lucky draw juga la kan. Mana tahu, untung nasib dapat le hadiah. Klu takde luck, nampak gaya kena tunggu bulan-bulan seterusnya la kan.


Buat kowang yang rasa-rasa nak hadiah juga, jom join contest, erkk kira contest juga la kan sebab dapat hadiah. Senang jer syarat-syaratnya, kowang just jadi follower kat http://biqque.blogspot.com. Pastu kasi bulat gambar kowang kat follower list dia. Ala macam yang ako buat kat atas ni. Then tinggalkan link entry kat komen sini

Senang kan? ;-)
So selamat mencuba!
Moga kowang pun antara yang BERTUAH :-)

Nota Jemari: luck? lucky? or 'laki'????

4 comments:

  1. Macam best . Nanti sy join ye . HEHE

    Jom Join Contest Ni
    http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/promosi-header-hanya.html

    ReplyDelete
  2. ok dah baca tadi pasla contest tu.. nnt klu sempat, kita join k ;-)

    gud luck :)

    ReplyDelete
  3. tak aku, dlm comment kat entry i, u kata tak leh join...tu i heran, nape tak leh join? ada problem ngan blogspot ke? hahahaha...patu u ckp cam terawal sgt...pe bende yg awal tu? serius i tak paham hahahaha...tu yg tinggalkan msg kat chatbox tu...

    ReplyDelete
  4. tak kita yg silap pemahaman,
    hehehee... ;-)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.