, ,

Biqque's January Lucky Follower

Aiyak.....

Sorry biqque, misunderstanding arr entry pasal Lucky Follower ni.
Then, baca balik berulang kali sampai u tegur kat msjbox sebelah ni, baru la paham.

hehehee....
Ok ok, ni ako dah buat entry khas pasal lucky follower ala-ala lucky draw juga la kan. Mana tahu, untung nasib dapat le hadiah. Klu takde luck, nampak gaya kena tunggu bulan-bulan seterusnya la kan.


Buat kowang yang rasa-rasa nak hadiah juga, jom join contest, erkk kira contest juga la kan sebab dapat hadiah. Senang jer syarat-syaratnya, kowang just jadi follower kat http://biqque.blogspot.com. Pastu kasi bulat gambar kowang kat follower list dia. Ala macam yang ako buat kat atas ni. Then tinggalkan link entry kat komen sini

Senang kan? ;-)
So selamat mencuba!
Moga kowang pun antara yang BERTUAH :-)

Nota Jemari: luck? lucky? or 'laki'????
Share:

4 comments:

  1. Macam best . Nanti sy join ye . HEHE

    Jom Join Contest Ni
    http://myungdae92.blogspot.com/2011/01/promosi-header-hanya.html

    ReplyDelete
  2. ok dah baca tadi pasla contest tu.. nnt klu sempat, kita join k ;-)

    gud luck :)

    ReplyDelete
  3. tak aku, dlm comment kat entry i, u kata tak leh join...tu i heran, nape tak leh join? ada problem ngan blogspot ke? hahahaha...patu u ckp cam terawal sgt...pe bende yg awal tu? serius i tak paham hahahaha...tu yg tinggalkan msg kat chatbox tu...

    ReplyDelete
  4. tak kita yg silap pemahaman,
    hehehee... ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.