Followers

Wednesday, January 19, 2011

G.O.R.G.E.O.U.S

Tepat jam 5:30 petang terus balik.
Ye la nak tunggu lelama pun bukan ada menda dah nak buat.
Sepatutnya klu tak jam, nak ke umah ako cuma 10 ke 15 minit je pun.
Tapi macam biasa la kan, bila hari kerja, sama ada pagi atau petang, konpom nak balik umah akan mengambil masa lebih kurang setengah jam perjalanan. Klu kurang jam nya kat area pasar sentul tu maka kurang sket la masa perjalanan nya tu.

Eh bukan nak citer pasal jarak perjalanan ako dari opis ke umah.
Ni haa, balik-balik je siang tadi, terus ternampak ada surat tertera nama ako.
Dalam kepala hotak dok pikir, bila masa plak ako dok melanggan majalah ni?
Plak tu, ni la pestime ako nampak majalah nama G.O.R.G.E.O.U.S.

  Eh gorgeous kah ako?
Erkk cam x sesuai je..

Then ako pusing la majalah tu ke depan.
Aiyoooo majalah apa ni weeiii??????
Takut plak ako nak buka.
SERAM weii tengok gambar cover tu.

Ako belek betul-betul kot la posmen tersilap hantar kan.
Ermm sah memang betul nama dan alamat umah.

OK ok phewwww bila buka and belek isi kandungan, nasib baik la isi kandungan nya sesuatu yang berilmu untuk dibaca. Lega seh!

Majalah untuk wanita.
Info-info khas untuk pengetahuan owang pompuan.
Nasib la baik.
Mengeletar ako nak buka tadi.
Ye laa ntah tetiba kan bila terpandang cover tu otomatik kepala hotak dok terbayang majalah-majalah jenis yang macam PLAYBOY tu..

Oh tidaaakkkkkk!!

Laaaa dok belek-belek nak baca, ghopenya terselit surat dari pengirim.
Dari MBF Card ghope nyaaa..
Iskk suspen je tau!

Fewwww kesat peluh betina..
Erkk..

Lenkali kasi la hint sket kat depan surat tu kan.

Nota Jemari: Aduhh mau gugur jantung camni...

No comments: