, ,

Putih cedera

Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kejadian jam 6 petang tadi.
Lokasi di simpang jalan sentul.

Ako sebak!

Putih cedera lagi.
Tuan putih lagi parah.

Tak sanggup nak kata pape dah.
Putih cedera akibat dilanggar lori yang bodoh dan buta!!!!

Tuan putih nak berkabung kejap.
Tak tertahan menaggung saket.
Saket melihat putih sebegitu ghope..
Tambah saket memikirkan helain not-not yang akan terbang.

HUwaaaaaaaaaaa....

Ok ok ako insaf.
Mungkin ada hikmah.
Muasabah diri sekejap.

Nota Jemari: jangan tanya pelisss... ;( *sedih yang amat ni
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.