, ,

KL-JB, macam Sentul-Chow Kit

Sabtu lepas ako balik JB.
Ekceli ada urusan tapi last minit urusan terpaksa dibatalkan.
Klu dah ke JB, macam biasa la kan melepak kat Bukit Indah ajer la.

Dek sebab urusan terbatal maka mereka yang lain pun buat la planning iaitu memBOWLING. Adoiyyaiii nak cakap terror tu idok la kan tapi klu cakap x gheti main, tipu la kan. Sekadar bole la bola tu mengolek atas landasan walau kebanyakkan nya slalu je ke longkang. Jadi laaa...

Walau tak terror, atlis kita kena cuba.
Klu tak cuba mana nak tahu kebolehan dan kemampuan kita, ye tak?!
Ala..main pun sekadar suka-suka je, bukan nak masuk memana contest pun. So klu bola meLONGKANG je, biasa la kan. 

Tak pun klu tak reti sangat nak baling, kowang golekkan ajer la macam lam gambar tu. hehehe Idok le memberangsangkan keputusan nya tapi bole la untuk buatkan pin-pin nya jatuh.

Perhatian ye, sebelum membaling sila pastikan pintu kat pin pin sudah ternaik ke atas dan pin pin sudah siap sedia beratur kat tempat nya. *sengih-sengih dok teringat peristiwa itu

Agak-agak sape ek juara LONGKANG petang tu?

Pastu kami ke KSL City Mall.
Salah satu shoping complex yang baru je beroperasi kat JB.
Ermmmm takde yang menarik sangat pun.
Environment macam kat Holiday Plaza je gitu.
Ooo klu kat KL, ermm macam South City Plaza kot. hehehe.. 

Malam nya plak jer Kampung Melayu Majidee.
Melantak! Melantak! Melantak!

Macam-macam ado....
Paling ako suker semestinya la otak-otak.
Pebret aii!!

Dan juga mi rebus kat situ sangat marbeles...!
Ako rasa JB mmg 'dunia makanan' laaa..
i like!

Nota Jemari: ..jangan serik, bak kata orang JB!
Share:

8 comments:

  1. hujung bulan ni balik JB lagi la kakRet, datang rumah kita pula. ada makan-makan.

    ReplyDelete
  2. umah awak JB kat mana cha? ada makan2 sempena apa tu ek? ;)

    ReplyDelete
  3. kat kota tinggi, rumah felda aja. kenduri kesyukuran. kita dah beritahu mama nak jemput kasawari and the gang, so mama kata datang pd 26hb nnt. jemputla datang kalau kakRet free =)

    ReplyDelete
  4. kekekeke tertggl keretapi entry ni...hehehe
    btw hep[i giler bersama2 hrtu....

    ReplyDelete
  5. Lin,
    hehehe xpe xpe... :) baca je selagi terdaya

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.