,

Murah rezeki

Dapat email berbunyi;

subject: "Bayaran Saguhati Persembahan Pembukaan Majlis Makan Malam 2010 BNM"

Salam sejahtera,
Tuan/Puan,
Bayaran saguhati kepada kakitangan terlibat untuk persembahan pembukaan MMMT 2010 BNM sebanyak RM150.00 telah dikeluarkan.
Anda dipohon untuk hadir menuntut saguhati berkenaan dengan saya pada hari Khamis, 10 Februari 2011, jam 4.30-5.30 petang di Tingkat 14A. JPK.
Kerjasama anda didahului dengan ucapan terima kasih.
-Kush-

Alhamdulilah tetiba murah rezeki plak bulan ni.
Kowang ingat lagi tak cerita ako buat persembahan di majlis makan malam untuk opis ako tahun lepas? Boleh rujuk kat sini k .

Dan penat lelah kami dihargai. Jadi la, sape nak bagi duit sesuka ati kan.
Terima kasih pada yang berkenaan...

Nota Jemari: arini senyum lebar kejap ... ringan kepala hotak
Share:

4 comments:

 1. seronok kan..bila dapat rezeki terpijak neiH....

  ReplyDelete
 2. persembahan tu masih segar di ingatan... rezeki terpijak nih....

  ReplyDelete
 3. ape lagi, beli tiket arrrrr! hahaha!

  ReplyDelete
 4. ila,
  opkos arr sonok hehehe

  mekcu,
  hhehhe tau xpe mmg rezeki berpijak2 :p

  biqque,
  hhahhaha nak ke mana ek agak2 nyaa :-D

  ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.