Followers

Tuesday, May 10, 2011

Saya suka jari kaler merah

MERAH!

Opkos, apa saja yang berwarna MERAH, pasti ako suka!
Aritu masa kenduri kazen baru-baru ni tak sempat nak memerahkan jari jemari.
So, untuk kenduri kazen yang akan datang ni, sure takmoh lepaskan peluang mahu merah-merahkan jari jemari ku ini.

Lunch tadi, gigih la ke Mydin nak cari inai.
Banyakkkkk ko!!
Pilih jangan tak pilih, rambang mata ako nak pilih yang mana satu.
Last-last ako amek 2 kotak inai serbuk macam lam gambar dan satu kotak inai tiub.

Kotak serbuk inai tu harganya RM1.90 je.
Yang kotai inai tiub plak harga nya RM2.00.

Hoyeeee tak sabar nak memerahkan jari jemari.

Nota Jemari: Kowang suka MERAH??

5 comments:

Chuckie Cotton said...

Hi Sir/Madam,

Greetings from Exabytes Malaysia.

We are currently running a contest in Facebook and We are giving out iPad 2.
All you need to do is write about one of our product,
Do drop by our FB contest page.

http://bit.ly/exb-superblogger
Or http://www.facebook.com/exabytes.com.my?sk=app_10442206389

We are giving out:

iPad2 x1
Starbucks Voucher RM50 x5
Haagen Daaz Voucher RM25 x5
KFC Voucher RM10 x10
Google Notepad x10
Exabytes Notepad x15

Only in Malaysia

Farhana Jafri said...

dh lme xpkai inai.. ari tu nk pkai gak tp xsmpat.. bnyak tol keje nk wt.. kne tggu rye t..huuu~

jemput singgah ANASAURUS :)

AKO @ retna said...

hana,
kita pun x smepat tapi kali ni kena wat sempat2 kan masa hehehe...

Anonymous said...

hehehe. kadang2 inai ni x merah tau.. jadi oren. ske gak kaler oren??? hehehe.

akuFARA?

AKO @ retna said...

psstt psstt tapi kan jari saya merah keoren2an gitu hahaa :p

Annivesary

Daisypath Anniversary tickers