,

Saya suka jari kaler merah

MERAH!

Opkos, apa saja yang berwarna MERAH, pasti ako suka!
Aritu masa kenduri kazen baru-baru ni tak sempat nak memerahkan jari jemari.
So, untuk kenduri kazen yang akan datang ni, sure takmoh lepaskan peluang mahu merah-merahkan jari jemari ku ini.

Lunch tadi, gigih la ke Mydin nak cari inai.
Banyakkkkk ko!!
Pilih jangan tak pilih, rambang mata ako nak pilih yang mana satu.
Last-last ako amek 2 kotak inai serbuk macam lam gambar dan satu kotak inai tiub.

Kotak serbuk inai tu harganya RM1.90 je.
Yang kotai inai tiub plak harga nya RM2.00.

Hoyeeee tak sabar nak memerahkan jari jemari.

Nota Jemari: Kowang suka MERAH??
Share:

5 comments:

  1. Hi Sir/Madam,

    Greetings from Exabytes Malaysia.

    We are currently running a contest in Facebook and We are giving out iPad 2.
    All you need to do is write about one of our product,
    Do drop by our FB contest page.

    http://bit.ly/exb-superblogger
    Or http://www.facebook.com/exabytes.com.my?sk=app_10442206389

    We are giving out:

    iPad2 x1
    Starbucks Voucher RM50 x5
    Haagen Daaz Voucher RM25 x5
    KFC Voucher RM10 x10
    Google Notepad x10
    Exabytes Notepad x15

    Only in Malaysia

    ReplyDelete
  2. dh lme xpkai inai.. ari tu nk pkai gak tp xsmpat.. bnyak tol keje nk wt.. kne tggu rye t..huuu~

    jemput singgah ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  3. hana,
    kita pun x smepat tapi kali ni kena wat sempat2 kan masa hehehe...

    ReplyDelete
  4. hehehe. kadang2 inai ni x merah tau.. jadi oren. ske gak kaler oren??? hehehe.

    akuFARA?

    ReplyDelete
  5. psstt psstt tapi kan jari saya merah keoren2an gitu hahaa :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.