, ,

Tengkiu Mr Jocko

Aritu join contest en jocko ni.
Alhamdulilah..
Lucky la juga.
Saja suka-suka meramaikan undangan kontest.

Terima kasih la ye en jocko atas hadiah nya tu.
Bertambah lagi koleksi keychain yang sedia ada.

pstt... ko dah tukar link kah??
Bukan dulu www.jockojourney.blogspot.com?
Sekarang sudah tukar ke www.mrjocko.com?
Ooo ni sahih ko pakai wordpress ek??

Ok noted..
Tak pasal-pasal ako add dedua link sekali.

Nota Jemari: murah rezeki en jocko sekeluarga. tapi tatap nak jeles, asek coti-coti je nih.. ;p 
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.