Followers

Thursday, August 4, 2011

Ai jeles, OK!!

Apsal ako tengok sumer orang banyak je idea nak menaip kat blog ye???
Apsal hotak ako slalu je cam blur blur especially bila dipaksa cari idea untuk blog ye?
Apsal minda dan idea ako tak banyak macam kowang untuk update blog ye?

Apsal?
Apsal?
Apsal?

Puasa hari pertama, berbuka sangat meriah!!
Macam-macam ada sampai tak tahu nak makan yang mana satu.

Puasa hari kedua, saya ke 'sawarak' sekejap,
sebab teringin sangat nak makan Laksa Sarawak.
Tapi tidak boleh setanding laksa sarawak yang saya makan di rumah
En Junaidi & Pu Karni.

Puasa hari ketiga, saya ke utara pulak.
Tetiba terasa nak makan pasembor.
Tapi, alahaaiii....... tak abesh pun.
Mungkin terlalu banyak saya pilih dan terasa muak bila makan terlalu banyak!
Terbayang-bayang pasembor kat gurney drive.
Sishoney, agak-agak bila awak nak bawa saya makan dan jenjalan ke situ ek?

Arini sudah masuk hari keempat berpuasa.
Nak berbuka apa plak ye?
Ke mana plak saya teringin nak 'landing'?
So, kita tunggu dan lihat aje!

Nota Jemari: update camni pun boleh kan?! hehe

13 comments:

ch@ said...

tolong update kita punya pula kakRet. habis idea gak ni. cemana org boleh update 2, 3 kali sehari. mmg tabik.

Sis-Lin said...

Tajuk macam tak kena jek..hahahaaaaaaaa

Jgn risau..buka puasa ke 6 sok kita ramai2 ok..adan ku masak sahur sedap2 yek...:)

AKO @ retna said...

ch@,
ini pun jenuh nak cr idea hahah

lin,
kena la tu...
"ai jeles, OK.." sebab u olls leh update berderet2 entry... :p

AdanyaKauUntukku said...

boleh je..as long as update..huhuhu......

AKO @ retna said...

kan ila kan..
hahahah jadi laaaa daripada terabai je kan :p

nazuha said...

retna..puasa hari ni meh datang kelana jaya..saya belanja.he he he..

AKO @ retna said...

aduh.....
'dekat' nya nak ke sana hehe...

ada rezeki next time banjer tau :p

nazuha said...

retna:tak ada hal...cakap je bila. :)

AKO @ retna said...

orait... ;-)

Lea Dzahir said...

kak ret.. kalau xde idea.. blog je apa yg terlintaas di kepala.. ringkas tp bermakna.. ;)

AKO @ retna said...

tapi mmg xde apa yg terlintas pun..
ni yang payah ni.. erkk..

SisHoney said...

Jeles eh..
Kalau jeles sila dtg Penang
Akk je yg xsudi.
Sudah bertahun kita kenal
Tak pernah nak singgah sini :(

Sbb xdak idea la,blog sis jd sependek-sependek

AKO @ retna said...

ee bukan x sudi cuma kadang2 situasi dan keaddan yg belum mengizinkan... iskk iskk..

tunggu k ;-)