Thursday, August 4, 2011

Ai jeles, OK!!

Apsal ako tengok sumer orang banyak je idea nak menaip kat blog ye???
Apsal hotak ako slalu je cam blur blur especially bila dipaksa cari idea untuk blog ye?
Apsal minda dan idea ako tak banyak macam kowang untuk update blog ye?

Apsal?
Apsal?
Apsal?

Puasa hari pertama, berbuka sangat meriah!!
Macam-macam ada sampai tak tahu nak makan yang mana satu.

Puasa hari kedua, saya ke 'sawarak' sekejap,
sebab teringin sangat nak makan Laksa Sarawak.
Tapi tidak boleh setanding laksa sarawak yang saya makan di rumah
En Junaidi & Pu Karni.

Puasa hari ketiga, saya ke utara pulak.
Tetiba terasa nak makan pasembor.
Tapi, alahaaiii....... tak abesh pun.
Mungkin terlalu banyak saya pilih dan terasa muak bila makan terlalu banyak!
Terbayang-bayang pasembor kat gurney drive.
Sishoney, agak-agak bila awak nak bawa saya makan dan jenjalan ke situ ek?

Arini sudah masuk hari keempat berpuasa.
Nak berbuka apa plak ye?
Ke mana plak saya teringin nak 'landing'?
So, kita tunggu dan lihat aje!

Nota Jemari: update camni pun boleh kan?! hehe

13 comments:

  1. tolong update kita punya pula kakRet. habis idea gak ni. cemana org boleh update 2, 3 kali sehari. mmg tabik.

    ReplyDelete
  2. Tajuk macam tak kena jek..hahahaaaaaaaa

    Jgn risau..buka puasa ke 6 sok kita ramai2 ok..adan ku masak sahur sedap2 yek...:)

    ReplyDelete
  3. ch@,
    ini pun jenuh nak cr idea hahah

    lin,
    kena la tu...
    "ai jeles, OK.." sebab u olls leh update berderet2 entry... :p

    ReplyDelete
  4. boleh je..as long as update..huhuhu......

    ReplyDelete
  5. kan ila kan..
    hahahah jadi laaaa daripada terabai je kan :p

    ReplyDelete
  6. retna..puasa hari ni meh datang kelana jaya..saya belanja.he he he..

    ReplyDelete
  7. aduh.....
    'dekat' nya nak ke sana hehe...

    ada rezeki next time banjer tau :p

    ReplyDelete
  8. retna:tak ada hal...cakap je bila. :)

    ReplyDelete
  9. kak ret.. kalau xde idea.. blog je apa yg terlintaas di kepala.. ringkas tp bermakna.. ;)

    ReplyDelete
  10. tapi mmg xde apa yg terlintas pun..
    ni yang payah ni.. erkk..

    ReplyDelete
  11. Jeles eh..
    Kalau jeles sila dtg Penang
    Akk je yg xsudi.
    Sudah bertahun kita kenal
    Tak pernah nak singgah sini :(

    Sbb xdak idea la,blog sis jd sependek-sependek

    ReplyDelete
  12. ee bukan x sudi cuma kadang2 situasi dan keaddan yg belum mengizinkan... iskk iskk..

    tunggu k ;-)

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.