Wednesday, August 17, 2011

STICKY MODE: Cenderahati & Lucky "RAYA"

Salam kowang,
Salam ramadhan juga.

Nampak sampul duit raya atas ni?
Dulu takde tapi sekarang ni dah mula derang bagi.
Kowang nak?

Jangan risau.
Ako memang tengah berbesar hati nak bagi kat kowang ni.
Duit raya takde la ye.
Tapi sampul duitnya saja yang ada.

Kowang komen, otomatik kowang dapat.
Tak kira apa jua bentuk komen.
Selagi tak semakkan kotak komen ako, 
ako terima dengan hati terbuka.

TAPI...

Terhad kepada 10 pengomen TERPANTAS sahaja.
(kengkawan opis tak termasuk ye, harap maklum!)

Pssttt jangan lupa emailkan alamat kowang ye supaya senang ako nak pos nanti.
Email me at anakomak6@gmail.com


Ada lagi...
Tahu pasal 'Duit Syiling Siri Ke-3" ni?
Nak tak?

Sebab ako ada extra SATU je pun,
maka kesemua 10 PENGOMEN yang tersenarai nanti,
otomatik akan layak join "LUCKY RAYA" ni k.

Pada kowang yang tak tersenarai dalam TOP 10 tu jangan keciwa ye.
Kowang masih berpeluang tuk dapatkan duit syiling ni juga.
Pengomen yang ke sebelas dan seterusnya nanti,
otomatik tersenarai untuk menang "LUCKY RAYA", OK :-)

Nak tahu sape yang kena?
Kita tunggu dan lihat pada 
Rabu 17 Ogos 2011 
jam 12:30 tengahari.

So, apa tunggu lagi.
Jom cepat komen!

Nota Jemari: Gud Luck :-)

45 comments:

  1. Aku nak OK..jgn lupa bawak dan bagi esok OK...hahahahahahaha

    yehaaaaaaaaaaaaaa kita dpt kita dpt...

    ReplyDelete
  2. komen! komen! komen!

    ok dah :D

    dgn ucapan, saya suka sampul duit raya hahaha!

    DAN DUIT SYILING ITEW!

    ReplyDelete
  3. Orait konpom kowang dedua nanti ako bag dan poskan ye ;)

    psstt minat kaler apa ye? hheh :p

    ReplyDelete
  4. kita klu dh FREE kan..bg je ;la color apa..x kisah ponggggg...

    kasi byk2 sikit..klu boleh nak 3 color itewwwwww heheheh

    ReplyDelete
  5. Lin,
    ko x leh pegang bebanyak...
    ako g ko satu je cukup :p

    ReplyDelete
  6. wey aku nak wey.. nak sampul dengan duit syiling dan duit raya sekali.. haha

    ReplyDelete
  7. oittttt!!!
    Ako kira posting ko sekali jer, harap maklum!! :p

    ReplyDelete
  8. Ada lagi?!

    Salam kenal Retna..

    Singgah dan follow awak :)

    Tak sangka plk bru singgah ade lucky raya :)

    ReplyDelete
  9. saya pon nak... wuwuwuw... tapi dah nombor 13...

    ReplyDelete
  10. Oeya,
    orait... nanti saya bagi awak ye, email me ur address ya ;)

    sodep,
    dont worry masih tersenarai k ;)

    ReplyDelete
  11. aku?

    nakkkkkkk!
    nak semua2...!
    kal0 tau, aku da pau ko semalam beb. cheh!

    akuFARA?

    ReplyDelete
  12. dak an0nymous bole j0in ke?
    aisehhh.
    hehehe.

    akuFARA?

    ReplyDelete
  13. ye saya dah komen.

    boleh masuk bertanding x ni?

    ReplyDelete
  14. Cik Fara,
    hhhhahaaa.... Bole bole tak kisah sesape jer.. Janji ada alamat untuk diPOSkan...

    Ko tunggu ye, ako poskan kemudian...

    Shai,
    Bole takde syarat yang ketat pun ;)

    ReplyDelete
  15. sah mmg tak sempatla nak mendapatkannya. hahahaha. kakRet, komen ni tuk tahun depan punya la. kikiii.

    ReplyDelete
  16. masuk laa dik oii...
    kang baru 7 org je tuh ;)

    ReplyDelete
  17. nak kena komen banyak mana nie? hehehe hr ni saya xde keje kt opis.. 1 hari ni saya komenn je kt sini ok tak?

    ReplyDelete
  18. KOmen la seberapa byk .. tapi penyertaan sekali je k ;)

    psstt asal tutup blog?

    ReplyDelete
  19. terlewatkah? terlambatkah?
    alaaaaaa..............

    nak emel lah pulak..

    ReplyDelete
  20. tak, masih berpeluang ;-)
    nanti email add..
    eh bukan aritu dah inbox ker? hehe

    ReplyDelete
  21. Lalalala Saje tutup sbb nak tuka template baru.. skrg dah Bukak blog tu dah. cer tengok...

    ReplyDelete
  22. lupe nak komen hari tu..kan dah terlepas..hee..ade peluang tak nak dpt duit syiling baru?? =)

    ReplyDelete
  23. alamak..da terlambat la..tapi masih boleh ke?? cun gak wit syiling tue..sampul raya pon cun gak..nak boleh???

    ReplyDelete
  24. Puan Nina & Cik Yatz,

    terpaksa la ako masukkan dulu dalam list duit syiling ye ;-)
    psstt ada extra mana tau rezeki, ako selitkan sampul raya ye ;)

    ReplyDelete
  25. Cik Yatz,

    erkkk apa link awak ye?
    Ada blog? coz ako klik profile, tak leh nak view..

    ReplyDelete
  26. akooooo ! am i listed???

    haiya lambat

    *sigh

    ReplyDelete
  27. kemang,
    masuk list "lucky raya" je arr ;-)

    ReplyDelete
  28. alamak tertinggal tren. xsempat nk komen. cis. tahun nih pakai sampul exxonmobil aje la zzz

    ReplyDelete
  29. Ely,
    hehehe try yang lucky raya je dl k ;)

    ReplyDelete
  30. ada..ada..masuk kat cikyatz.blogspot.com..jadi follower kita ea..nk email AKO..nk send alamat..hhe..

    ReplyDelete
  31. ok.dah jadi member dah..hehe..

    ReplyDelete
  32. ketinggalan....ni sume tenet punya pasal. haih! takpelah...aku ucapkan tahniah kepada yg terpilih dan semoga kome dpt syiling tuh...hehe :)

    ReplyDelete
  33. fatt,
    part syiling tu ko still leh masuk list k .. ;-)

    mana le tau kot2 ada TUAH dan REZEKI, leh dapat duit raya sekali ..

    so watch out esok k resultnya ;-)

    ReplyDelete
  34. okay makasih ako...kalau tak dpt pun takpe..aku saja2 nak memeriahkan suasana :D

    salam nuzul quran :)

    ReplyDelete
  35. salam nuzul quran juga..
    wah cuti la tu ye..

    tarak hal..
    lenkali leh try lagi ;-)
    TQ fatt

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.