Followers

Wednesday, August 17, 2011

STICKY MODE: Cenderahati & Lucky "RAYA"

Salam kowang,
Salam ramadhan juga.

Nampak sampul duit raya atas ni?
Dulu takde tapi sekarang ni dah mula derang bagi.
Kowang nak?

Jangan risau.
Ako memang tengah berbesar hati nak bagi kat kowang ni.
Duit raya takde la ye.
Tapi sampul duitnya saja yang ada.

Kowang komen, otomatik kowang dapat.
Tak kira apa jua bentuk komen.
Selagi tak semakkan kotak komen ako, 
ako terima dengan hati terbuka.

TAPI...

Terhad kepada 10 pengomen TERPANTAS sahaja.
(kengkawan opis tak termasuk ye, harap maklum!)

Pssttt jangan lupa emailkan alamat kowang ye supaya senang ako nak pos nanti.
Email me at anakomak6@gmail.com


Ada lagi...
Tahu pasal 'Duit Syiling Siri Ke-3" ni?
Nak tak?

Sebab ako ada extra SATU je pun,
maka kesemua 10 PENGOMEN yang tersenarai nanti,
otomatik akan layak join "LUCKY RAYA" ni k.

Pada kowang yang tak tersenarai dalam TOP 10 tu jangan keciwa ye.
Kowang masih berpeluang tuk dapatkan duit syiling ni juga.
Pengomen yang ke sebelas dan seterusnya nanti,
otomatik tersenarai untuk menang "LUCKY RAYA", OK :-)

Nak tahu sape yang kena?
Kita tunggu dan lihat pada 
Rabu 17 Ogos 2011 
jam 12:30 tengahari.

So, apa tunggu lagi.
Jom cepat komen!

Nota Jemari: Gud Luck :-)

45 comments:

Sis-Lin said...

Aku nak OK..jgn lupa bawak dan bagi esok OK...hahahahahahaha

yehaaaaaaaaaaaaaa kita dpt kita dpt...

Biqque said...

komen! komen! komen!

ok dah :D

dgn ucapan, saya suka sampul duit raya hahaha!

DAN DUIT SYILING ITEW!

AKO @ retna said...

Orait konpom kowang dedua nanti ako bag dan poskan ye ;)

psstt minat kaler apa ye? hheh :p

Sis-Lin said...

kita klu dh FREE kan..bg je ;la color apa..x kisah ponggggg...

kasi byk2 sikit..klu boleh nak 3 color itewwwwww heheheh

AKO @ retna said...

Lin,
ko x leh pegang bebanyak...
ako g ko satu je cukup :p

Kasawari said...

wey aku nak wey.. nak sampul dengan duit syiling dan duit raya sekali.. haha

Kasawari said...

eh aku nak komen lagi.. huhu

Kasawari said...

dan lagi!

Kasawari said...

lagi..

Kasawari said...

lagi la.. ni last last.. haha

AKO @ retna said...

oittttt!!!
Ako kira posting ko sekali jer, harap maklum!! :p

Oh Oeya said...

Ada lagi?!

Salam kenal Retna..

Singgah dan follow awak :)

Tak sangka plk bru singgah ade lucky raya :)

aku said...

saya pon nak... wuwuwuw... tapi dah nombor 13...

AKO @ retna said...

Oeya,
orait... nanti saya bagi awak ye, email me ur address ya ;)

sodep,
dont worry masih tersenarai k ;)

Anonymous said...

aku?

nakkkkkkk!
nak semua2...!
kal0 tau, aku da pau ko semalam beb. cheh!

akuFARA?

Anonymous said...

dak an0nymous bole j0in ke?
aisehhh.
hehehe.

akuFARA?

Shaizhar said...

ye saya dah komen.

boleh masuk bertanding x ni?

AKO @ retna said...

Cik Fara,
hhhhahaaa.... Bole bole tak kisah sesape jer.. Janji ada alamat untuk diPOSkan...

Ko tunggu ye, ako poskan kemudian...

Shai,
Bole takde syarat yang ketat pun ;)

ch@ said...

sah mmg tak sempatla nak mendapatkannya. hahahaha. kakRet, komen ni tuk tahun depan punya la. kikiii.

AKO @ retna said...

masuk laa dik oii...
kang baru 7 org je tuh ;)

umie said...

nak nak nak nak nak.......

AKO @ retna said...

ok noted :)

.::{ uMIe }::. said...

nak kena komen banyak mana nie? hehehe hr ni saya xde keje kt opis.. 1 hari ni saya komenn je kt sini ok tak?

AKO @ retna said...

KOmen la seberapa byk .. tapi penyertaan sekali je k ;)

psstt asal tutup blog?

mekchu said...

terlewatkah? terlambatkah?
alaaaaaa..............

nak emel lah pulak..

AKO @ retna said...

tak, masih berpeluang ;-)
nanti email add..
eh bukan aritu dah inbox ker? hehe

AdanyaKauUntukku said...

saya nak juge.......

AKO @ retna said...

sahabat OPIS tak termasuk ek :p

.::{ uMIe }::. said...

Lalalala Saje tutup sbb nak tuka template baru.. skrg dah Bukak blog tu dah. cer tengok...

puan nina said...

lupe nak komen hari tu..kan dah terlepas..hee..ade peluang tak nak dpt duit syiling baru?? =)

cikyatz said...

alamak..da terlambat la..tapi masih boleh ke?? cun gak wit syiling tue..sampul raya pon cun gak..nak boleh???

AKO @ retna said...

Puan Nina & Cik Yatz,

terpaksa la ako masukkan dulu dalam list duit syiling ye ;-)
psstt ada extra mana tau rezeki, ako selitkan sampul raya ye ;)

AKO @ retna said...

Cik Yatz,

erkkk apa link awak ye?
Ada blog? coz ako klik profile, tak leh nak view..

kemang~ said...

akooooo ! am i listed???

haiya lambat

*sigh

AKO @ retna said...

kemang,
masuk list "lucky raya" je arr ;-)

Ely Hasrul said...

alamak tertinggal tren. xsempat nk komen. cis. tahun nih pakai sampul exxonmobil aje la zzz

AKO @ retna said...

Ely,
hehehe try yang lucky raya je dl k ;)

cikyatz said...

ada..ada..masuk kat cikyatz.blogspot.com..jadi follower kita ea..nk email AKO..nk send alamat..hhe..

AKO @ retna said...

ok done! tq :)

cikyatz said...

ok.dah jadi member dah..hehe..

AKO @ retna said...

noted ;)

fatt said...

ketinggalan....ni sume tenet punya pasal. haih! takpelah...aku ucapkan tahniah kepada yg terpilih dan semoga kome dpt syiling tuh...hehe :)

AKO @ retna said...

fatt,
part syiling tu ko still leh masuk list k .. ;-)

mana le tau kot2 ada TUAH dan REZEKI, leh dapat duit raya sekali ..

so watch out esok k resultnya ;-)

fatt said...

okay makasih ako...kalau tak dpt pun takpe..aku saja2 nak memeriahkan suasana :D

salam nuzul quran :)

AKO @ retna said...

salam nuzul quran juga..
wah cuti la tu ye..

tarak hal..
lenkali leh try lagi ;-)
TQ fatt