AKO tetap AKO

AKO Tetap AKO | Personal Blog

Thursday, August 25, 2011

Sape yang hantar ni weii???

Dapat kad raya lagi!
Wah bagus laa..
Klu setiap kali puasa, setiap kali dapat kad raya,
rasa nya zaman menghantar dan menerima kad raya boleh dikekalkan ni.

Tapi klu kowang bagi kad raya, jangan plak kowang tulih sket pastu just sign jer.
Sekurang-kurangnya mention la nama kowang.
So takde la si penerima tertanya-tanya, 
bertanya-tanya orang sekeliling siapa yang hantar kad raya tu.

Jenuh weii, nak pusing satu opis tanya sengsorang sape yang hantar.
Silap haribulan kang, tukang cuci yang hantar.
So nak lak juga si penerima ucap terima kasih.
Sebab susah-susah bagi ingatan buat mereka.

"weii baik kowang cakap, sape yang hantar kad raya ni???!!!"

Ako dah penat dah tanya sowang-sowang.
Abih sumer takmoh ngaku ni.

Nak cakap secret admire.
Apa jadah AKO, EEN & FARIHAH sekaligus secret admire yang sama kah??!!

Camne nak bermaaf-maafan ni, klu si penerima cam berbelah bagi nak terima kata-kata ucapan dalam kad raya tu?!!

Nota Jemari: ikhlas ke tak ni?!!

7 comments:

  1. pada pandangan saya.. pengirim tue perempuan dan bernama 'YATI' .... cuba tengok sign dia tue...

    ke sign tipu?

    ReplyDelete
  2. mgkinkah peminat misteri..miahahaha~

    ReplyDelete
  3. shai,
    tu bukan yatt..

    fatt,
    hhahah xde makna nya misteri misteri ni... taaakoottt :p

    ReplyDelete
  4. i bukan kata yatt. nampak sign dia macam 'YATI' 1st tue huruf Y kan?

    mungkin juga sign menipu.... awas! ntah2.. si en. miannz ha ha ha

    ReplyDelete
  5. bersyukur la ade org bg kad raya dr xde cam saya ni...huhuhuhhu

    ReplyDelete
  6. saya tak tulis nama gak kan..
    tapi gambar dah ada kan..huhuhu

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.