,

Sape yang hantar ni weii???

Dapat kad raya lagi!
Wah bagus laa..
Klu setiap kali puasa, setiap kali dapat kad raya,
rasa nya zaman menghantar dan menerima kad raya boleh dikekalkan ni.

Tapi klu kowang bagi kad raya, jangan plak kowang tulih sket pastu just sign jer.
Sekurang-kurangnya mention la nama kowang.
So takde la si penerima tertanya-tanya, 
bertanya-tanya orang sekeliling siapa yang hantar kad raya tu.

Jenuh weii, nak pusing satu opis tanya sengsorang sape yang hantar.
Silap haribulan kang, tukang cuci yang hantar.
So nak lak juga si penerima ucap terima kasih.
Sebab susah-susah bagi ingatan buat mereka.

"weii baik kowang cakap, sape yang hantar kad raya ni???!!!"

Ako dah penat dah tanya sowang-sowang.
Abih sumer takmoh ngaku ni.

Nak cakap secret admire.
Apa jadah AKO, EEN & FARIHAH sekaligus secret admire yang sama kah??!!

Camne nak bermaaf-maafan ni, klu si penerima cam berbelah bagi nak terima kata-kata ucapan dalam kad raya tu?!!

Nota Jemari: ikhlas ke tak ni?!!
Share:

7 comments:

  1. pada pandangan saya.. pengirim tue perempuan dan bernama 'YATI' .... cuba tengok sign dia tue...

    ke sign tipu?

    ReplyDelete
  2. mgkinkah peminat misteri..miahahaha~

    ReplyDelete
  3. shai,
    tu bukan yatt..

    fatt,
    hhahah xde makna nya misteri misteri ni... taaakoottt :p

    ReplyDelete
  4. i bukan kata yatt. nampak sign dia macam 'YATI' 1st tue huruf Y kan?

    mungkin juga sign menipu.... awas! ntah2.. si en. miannz ha ha ha

    ReplyDelete
  5. bersyukur la ade org bg kad raya dr xde cam saya ni...huhuhuhhu

    ReplyDelete
  6. saya tak tulis nama gak kan..
    tapi gambar dah ada kan..huhuhu

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.