Followers

Tuesday, August 16, 2011

Syahdu tangkap leleh

Lagu raya sudah mula berkumandang nih...
Adeii......... Ni yang tangkap syahdu je!!
Tak moh dengar bole tak?
Tapi klu dah dibukanya untuk orang lain dengar,
terpaksa juga la pekak kan tinger..

Sayup sayup ...
Tak suker!!!
Tapi bila lagu raya yang rancak ok la sket.
Takde la feel feel syahdu..
Cuma bila lagi slow motion ni, alaaaaahhaii mula la nak bergenang...

Huwaaaaaa mencik!!!

Nota Jemari: ...

4 comments:

Sis-Lin said...

huhuhu awakkk kita tau awak kuat..layan aje yek..nk taknak kena juga pasang telinga...huhuhu

Kita raya utk diri kita je ...huhuhuhuwaaaaaa

AKO @ retna said...

ye awak juga!!

AdanyaKauUntukku said...

ila semalam dengar
tapi ari ni tak dengar....

pastu terdengar lagu raya yang tak raya sangat
teros spoil....

AKO @ retna said...

hehehhe..
lagu2 raya yang baru2 ni xde feel raya sangat kan..
ntah pape je irama dan lagu dia