, ,

Syahdu tangkap leleh

Lagu raya sudah mula berkumandang nih...
Adeii......... Ni yang tangkap syahdu je!!
Tak moh dengar bole tak?
Tapi klu dah dibukanya untuk orang lain dengar,
terpaksa juga la pekak kan tinger..

Sayup sayup ...
Tak suker!!!
Tapi bila lagu raya yang rancak ok la sket.
Takde la feel feel syahdu..
Cuma bila lagi slow motion ni, alaaaaahhaii mula la nak bergenang...

Huwaaaaaa mencik!!!

Nota Jemari: ...

Share:

4 comments:

  1. huhuhu awakkk kita tau awak kuat..layan aje yek..nk taknak kena juga pasang telinga...huhuhu

    Kita raya utk diri kita je ...huhuhuhuwaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ila semalam dengar
    tapi ari ni tak dengar....

    pastu terdengar lagu raya yang tak raya sangat
    teros spoil....

    ReplyDelete
  3. hehehhe..
    lagu2 raya yang baru2 ni xde feel raya sangat kan..
    ntah pape je irama dan lagu dia

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.