Syahdu tangkap leleh

Lagu raya sudah mula berkumandang nih...
Adeii......... Ni yang tangkap syahdu je!!
Tak moh dengar bole tak?
Tapi klu dah dibukanya untuk orang lain dengar,
terpaksa juga la pekak kan tinger..

Sayup sayup ...
Tak suker!!!
Tapi bila lagu raya yang rancak ok la sket.
Takde la feel feel syahdu..
Cuma bila lagi slow motion ni, alaaaaahhaii mula la nak bergenang...

Huwaaaaaa mencik!!!

Nota Jemari: ...

4 comments:

  1. huhuhu awakkk kita tau awak kuat..layan aje yek..nk taknak kena juga pasang telinga...huhuhu

    Kita raya utk diri kita je ...huhuhuhuwaaaaaa

    ReplyDelete
  2. ila semalam dengar
    tapi ari ni tak dengar....

    pastu terdengar lagu raya yang tak raya sangat
    teros spoil....

    ReplyDelete
  3. hehehhe..
    lagu2 raya yang baru2 ni xde feel raya sangat kan..
    ntah pape je irama dan lagu dia

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988.
Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: anakomak6@gmail.com