Wednesday, August 17, 2011

Tahniah, ANDA BERJAYA!

Wooppss dah 12:30 tengahari kan..
Dah tiba masa ako umum sape yang ada LUCK petang-petang ni.
Jeng jeng jeng.... Are u ready??

Before tu, ako nak ucapkan banyak-banyak terima kasih kat SOPLOH orang ni yang dengan pantas menjadi PENGOMEN kat dalam entry yang ini. Sampul duit raya untuk kowang akan ako pos dalam minggu ni juga, insyallah k. Ada yang ako dah bagi by hand tempoh hari. Mana yang belum send alamat, boleh email ako ASAP kat anakomak6@gmail.com.


2- Biqque
4- Oeya
5- Sodep
6 - Fara
7 - Shai
8 -  ch@
9 - umie
10- mekcu


Bagi hadiah untuk "Lucky Raya" plak, ako telah menggunakan khidmat en random.org, maka inilah hasilnya.
Jom tengok sape yang kena.
Antara mereka ni ;-


2- Biqque
4- Oeya
5- Sodep
6 - Fara
7 - Shai
8 -  ch@
9 - umie
10- mekcu
12- CikYatz
13- kemang
15 - fatt

To be fair, ako soh kawan sebelah tolong klik kan khirmat en random.org kat PC dia.
Yang LUCKY adalah.........................




Tahniah cik yatz!!
Rezeki anda kali ni..!!

Bagi yang tak berjaya tu jangan sedih k.
Maybe next time leh cuba lagi. :-)
Tengkiu pada sumer yang sudi join "Lucky Raya" ni.
Mana tau ada lagi kan.. so check it out  :)

Kowang yang belum send alamat, sila lah send cecepat ek.
Ada sesuatu menati di pos box umah/opis kowang.
Taadaaa... wait and see ya *smile

Nota Jemari: Tunggu abang posmen datang umah kowang ye ;)

13 comments:

  1. yeye..dpt lucky raya,..
    terima kasih AKO..
    alhamdullillah rezeki kita..syukur sgt2...xsaba nk menerimanya..hehe..
    TQ..TQ..

    ReplyDelete
  2. berdebar2 aku tgk cik random tu...hahahaha!

    takpe2, dpt sampol pun okehhhhh :D

    ReplyDelete
  3. sikit lagi nak dapat grand prize.. hehehe.. tak pe, dah dpt sampul raya pun dah best..

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Ret...
    sampul raya dah pun aku dapat.;.kekekekeke

    ReplyDelete
  5. cik yatz,
    Tahniah ye...
    Nantikan duit syiling tu depan pos box anda hehee...

    biqque, mekcu, sislin,
    hehehe takpe mana tahu tuah kowang di masa akan datang ;-)

    thanks join...!!

    ReplyDelete
  6. terima kasih AKO..
    memang xsabo ni nk menanti kat depan pox box..ehhehehe..
    yeeeepppiiii...

    ReplyDelete
  7. aaa name die atas sayaaaaaaaaaaaaa!!!

    takpe la, takde rezeki kan..

    tahniah cik yatz :)

    ako, time kasih juge..... :D

    ReplyDelete
  8. yatz,
    rezeki awak ;-)

    kemang,
    eehehe lenkali leh try lagi kan :)
    thanks join

    ReplyDelete
  9. sungguh lucu. hari nih tetiba dpt pack raya dr maxis. sampul raya melambak haha. tp pikir2 kan.. duit raya tak tuka ponn hahaha

    lenkali nk try lagik dgn jayanye

    ReplyDelete
  10. hhahahah sama2 kita pungggg dapat angpaw dari maxis

    ReplyDelete
  11. terima kasih kemang..
    tula nama da dekat2..hehe..rezeki kita kali ini..nnt cuba lagi..soh AKO wat ag..hehe..

    terima kasih AKO..
    alhamdullillah rezeki kita kali ini..

    ReplyDelete
  12. Terima kasih Retna :)

    In list plk.. tak sangka mak nok!

    ReplyDelete
  13. yatz,
    sesame :)

    oeya,
    hehehe rzeki masuk list sekali :p

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.