Wednesday, September 7, 2011

Mereka pun Join juga!

Eh eh sambung sket la ye pasal photo challenge tu...

Saja nak share link mereka yang join juga challenge tu.

http://biqque.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

http://blueewoke09.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

http://mrspapi.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

http://babyarisha.blogspot.com/2011/09/official-photo-challenge-balik-raya.html

http://charming-umi.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html


Termasuk ako so kira 6 orang la kan yang join contest ni?!
So gud luck sumer..!!


Gambar memasing memang klakar-klakar, OK.
Kowang layan la entry derang tu sumer k ;-)


So kita tunggu result hari senin depan la ye (12 Sep 2011).

4 comments:

  1. tak boleh belah, nak bergelak guling2. smuanya kelakar. paling best kakRet la ;)

    ReplyDelete
  2. haha takde la ch@, memasing ada kelebihan...

    kita tengok sape yang kena ye senin depan ;-)

    ReplyDelete
  3. i pun dah summarize kan sume :D yup, masing2 ada kelebihan tersendiri hahaha!

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.