,

Mereka pun Join juga!

Eh eh sambung sket la ye pasal photo challenge tu...

Saja nak share link mereka yang join juga challenge tu.

http://biqque.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

http://blueewoke09.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

http://mrspapi.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html

http://babyarisha.blogspot.com/2011/09/official-photo-challenge-balik-raya.html

http://charming-umi.blogspot.com/2011/09/photo-challenge-balik-raya-2011.html


Termasuk ako so kira 6 orang la kan yang join contest ni?!
So gud luck sumer..!!


Gambar memasing memang klakar-klakar, OK.
Kowang layan la entry derang tu sumer k ;-)


So kita tunggu result hari senin depan la ye (12 Sep 2011).
Share:

4 comments:

  1. tak boleh belah, nak bergelak guling2. smuanya kelakar. paling best kakRet la ;)

    ReplyDelete
  2. haha takde la ch@, memasing ada kelebihan...

    kita tengok sape yang kena ye senin depan ;-)

    ReplyDelete
  3. i pun dah summarize kan sume :D yup, masing2 ada kelebihan tersendiri hahaha!

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.