Wednesday, September 7, 2011

Models needed: Photography Session @ Sasana Kijang

Pagi tadi ada terbaca kat satu entry ila pasal photography session.
Ekceli teringin juga nak join tapi memandangkan awok punya kamera adalah ciput aje kan, maka simpan kan aje la niat nak jadi potograpi tu ye. Maybe, klu ada rezeki nak beli kamera canggih sket, bole la join session photo-photo ni kan.

Pastu, petang ni plak tetiba dapat satu email.
Invitation jadi MODEL!!


Dear All,
MAG is having a temporary exhibition on "Elements of Sasana Kijang"  from 14th Sept 2011 until  29th April 2012. One of the themes is Sasana Kijang & the People. It is going to be a huge wall which will feature photos of staff taken at several places in SK.
Thus, we would like to invite you to be the models for this photography session. The details are as follows:
Date: Friday, 9th September 2011
Time: 11am to 1pm
If you are interested, please reply by tomorrow, Thursday @ 12.00 noon  for us to inform your respective Pengarahs to allow for time-off for your time and efforts.
We shall congregate at Sasana Kijang Lobby at 10.30am on Friday and provide you a brief for the photos to be taken.
Thank you.
* We would appreciate it if you could forward this email to those who are interested to participate. The more the merrier :)


So, kengkawan opis, pada sesape yang nak jadi MODEL tu, sila lah email2 kat "Noreen Zulkepli" ye.
Jom ramai-ramai jom. Bila lagi kan nak jadi MODEL...

Nota Jemari: sape tak nak tengok muka tertempek kat dinding yang besar kan ;-)

3 comments:

  1. cik retna
    org suh amik gambar
    bukan tayang kamera lahhh

    compact camera tu
    kalau amik gambar
    kena angle yang menarik
    pasti cantik

    kalau guna kamera bagak pun
    amik gambar angle ke laut
    tak guna ok...

    jommmmmm pegi amik gambor jom

    ReplyDelete
  2. ahhahaa kalu camtu cik ila amek gambar saya je la ye..

    saya jadi MDOEL,
    cik ila jadi photog nya :p

    ReplyDelete
  3. ha haha...

    tapi kan Retna
    ila photog tuk interior..
    bukan model
    blom layak lagikkkkk
    huhuhu

    ReplyDelete

KOMEN? Sila Sila... Kalau nak ngutuk, AKO halau. Kalau komen yang membina, AKO terima.