Followers

Wednesday, September 7, 2011

Models needed: Photography Session @ Sasana Kijang

Pagi tadi ada terbaca kat satu entry ila pasal photography session.
Ekceli teringin juga nak join tapi memandangkan awok punya kamera adalah ciput aje kan, maka simpan kan aje la niat nak jadi potograpi tu ye. Maybe, klu ada rezeki nak beli kamera canggih sket, bole la join session photo-photo ni kan.

Pastu, petang ni plak tetiba dapat satu email.
Invitation jadi MODEL!!


Dear All,
MAG is having a temporary exhibition on "Elements of Sasana Kijang"  from 14th Sept 2011 until  29th April 2012. One of the themes is Sasana Kijang & the People. It is going to be a huge wall which will feature photos of staff taken at several places in SK.
Thus, we would like to invite you to be the models for this photography session. The details are as follows:
Date: Friday, 9th September 2011
Time: 11am to 1pm
If you are interested, please reply by tomorrow, Thursday @ 12.00 noon  for us to inform your respective Pengarahs to allow for time-off for your time and efforts.
We shall congregate at Sasana Kijang Lobby at 10.30am on Friday and provide you a brief for the photos to be taken.
Thank you.
* We would appreciate it if you could forward this email to those who are interested to participate. The more the merrier :)


So, kengkawan opis, pada sesape yang nak jadi MODEL tu, sila lah email2 kat "Noreen Zulkepli" ye.
Jom ramai-ramai jom. Bila lagi kan nak jadi MODEL...

Nota Jemari: sape tak nak tengok muka tertempek kat dinding yang besar kan ;-)

3 comments:

AdanyaKauUntukku said...

cik retna
org suh amik gambar
bukan tayang kamera lahhh

compact camera tu
kalau amik gambar
kena angle yang menarik
pasti cantik

kalau guna kamera bagak pun
amik gambar angle ke laut
tak guna ok...

jommmmmm pegi amik gambor jom

AKO @ retna said...

ahhahaa kalu camtu cik ila amek gambar saya je la ye..

saya jadi MDOEL,
cik ila jadi photog nya :p

AdanyaKauUntukku said...

ha haha...

tapi kan Retna
ila photog tuk interior..
bukan model
blom layak lagikkkkk
huhuhu