Followers

Wednesday, September 21, 2011

Punya la PEMALAS!!

Ako ngaku, ako memang kurang rajin sket.
Tapi kadang bila nafsu RAJIN ako dah datang, jangan gatal2 ko tegur!

Lunch semalam tak tau nak ke mana.
Pastu tergerak plak kaki melangkah ke Sogo.
Situ je la tempat nak soping2 paling dekat pun.

Cop, ako mention soping tapi x semestinya ako nak menyoping.
Jalan-jalan tanpa arah tuju.
Tengok jari, tengok kuku.
Ermmm terus panjang melangkah sampai ke tingkat 7.

Bukan tak leh nak potong sendiri.
Boleh je tapi dah ada peluang camni, baiklah jangan tolak.
Gi je la tadah jari jemari ko kat amoi tu.

Ala, bukan soh wat hape pun sangat.
Just shaping je pung.
Saja nak manja2kan jari jemari cenggitu.

Mende FREE so tak yah kecoh2.
Ko gi je la tingkat 7 dan cuba tanya, kot2 ada kosong.
Ko tadah je tangan ko.
Tapi make sure ko ada voucher complimentary cam dalam gambar tu ye ;-)

Ako pasti, kowang yang jadi ahli sogo musti ada voucher tu kan?
So, apa tungggu lagi.
Cecepat redeem voucher tu k.
Hanya perlukan 15 je minit masa kowang.
Ok, selamat menggunakan voucher itu.

Nota Jemari: Pasni nak redeem voucher massage plak.

8 comments:

ch@ said...

buat suspen je kakRet ni, ingat betul2 free. kira kena ada voucher juga la ye. haish! bila nak pergi sogo ni.

Oh Oeya said...

Sogo nu pindah kat Johor sat.. pas jari jemari ku molek.. pulang balik kat sinun hihi..
jeles wei rege murah btol tu ;)

AKO @ retna said...

ch@,
free la tuh tapi utk member SOGO ;p

oeya,
hehehe ala kat sana musti ada punya la.. cer cari cer cari :p

Ely Hasrul said...

hamboiii bersenang lenang!

AKO @ retna said...

Ely,
mende free depan mata :p

mekchu said...

hahahaha... permaisuri sungguh..

AdanyaKauUntukku said...

nak pegi gak..sbb dah dapat voucher ni juge...

AKO @ retna said...

mekcu, bende free hehe

ila,
sila sila ;-)