, ,

Punya la PEMALAS!!

Ako ngaku, ako memang kurang rajin sket.
Tapi kadang bila nafsu RAJIN ako dah datang, jangan gatal2 ko tegur!

Lunch semalam tak tau nak ke mana.
Pastu tergerak plak kaki melangkah ke Sogo.
Situ je la tempat nak soping2 paling dekat pun.

Cop, ako mention soping tapi x semestinya ako nak menyoping.
Jalan-jalan tanpa arah tuju.
Tengok jari, tengok kuku.
Ermmm terus panjang melangkah sampai ke tingkat 7.

Bukan tak leh nak potong sendiri.
Boleh je tapi dah ada peluang camni, baiklah jangan tolak.
Gi je la tadah jari jemari ko kat amoi tu.

Ala, bukan soh wat hape pun sangat.
Just shaping je pung.
Saja nak manja2kan jari jemari cenggitu.

Mende FREE so tak yah kecoh2.
Ko gi je la tingkat 7 dan cuba tanya, kot2 ada kosong.
Ko tadah je tangan ko.
Tapi make sure ko ada voucher complimentary cam dalam gambar tu ye ;-)

Ako pasti, kowang yang jadi ahli sogo musti ada voucher tu kan?
So, apa tungggu lagi.
Cecepat redeem voucher tu k.
Hanya perlukan 15 je minit masa kowang.
Ok, selamat menggunakan voucher itu.

Nota Jemari: Pasni nak redeem voucher massage plak.
Share:

8 comments:

  1. buat suspen je kakRet ni, ingat betul2 free. kira kena ada voucher juga la ye. haish! bila nak pergi sogo ni.

    ReplyDelete
  2. Sogo nu pindah kat Johor sat.. pas jari jemari ku molek.. pulang balik kat sinun hihi..
    jeles wei rege murah btol tu ;)

    ReplyDelete
  3. ch@,
    free la tuh tapi utk member SOGO ;p

    oeya,
    hehehe ala kat sana musti ada punya la.. cer cari cer cari :p

    ReplyDelete
  4. hahahaha... permaisuri sungguh..

    ReplyDelete
  5. nak pegi gak..sbb dah dapat voucher ni juge...

    ReplyDelete
  6. mekcu, bende free hehe

    ila,
    sila sila ;-)

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.