Followers

Tuesday, September 20, 2011

Raya AKO dan MEREKA - part 3

Salam hari selasa ye kengkawan,

Nari nak story mori pasal kenduri minggu lepas (sabtu,17 Sep).
Kenduri tahlil dan juga makan-makan raya.
Lokasi kat rumah kakak ako.
Rumah ako memang takde open open dah ye.
Tertutup je memanjang sekarang ni.
So, harap maklum!

Konsep menu adalah catering saja dari Zulja's Catering Selayang.
Tahun ni buat sesimple yang boleh, tak macam tahun-tahun sebelumnya.
Lepas zohor, buat tahlil sket untuk arwah ABAH ngan MAK.

Selesai tahlil, baru lah jemputan datang menderu-deru.

Budak tembam ni, klu dah jumpa 'kawan', bukan main susah lagi nak ajak bergambar.
Jenuh la dok menarik dia ajak bergambar.
Sudahnya, seb baek dapat la juga bergambar ngan dia cenggini.
Jadi lah ...

Kata nya menumpang rumah 'owang' maka jemputan saya idok le ramai mana.
Yang berkesempatan datang, terima kasih la banyak-banyak ye.
Maaf la layanan tak seberapa.
Ater tetiba ako rasa cam , "erkk... tak tahu nak layan yang mana satu dulu!"
hehhehe... 

Thanks ila coz sudi gak datang walau sesat mencari rumah.
Harap-harap lepas ni dah x sesat lagi ye ;-)

Dan juga geng KAMIE.
Walau tak semua yang hadir tapi yang datang ni pun dah memadai kan ;-)

Terima kasih buat Che Mat & Kak CT sekeluarga.
Tak lupa juga En Shaizhar dan 'Cik' Diela aka bondarock :p

psstt aci tak ako letak 'cik' kat depan nama ko tu diela??? hahhaha

My ex-classmate.
Thanks Lin. Sorry, dah lama x melepak ngan awak.
Insyallah, lepas2 ni klu ada rezeki, kita gather-gather ngan Ija & Marsha sekali k ;-)

Dan tak lupa terima kasih buat kak zie & man sekeluarga.
Hehe sorry la yek, gambar kowang sekeluarga tak sempat plak nak snappy.
Ater masa ni ako dah menyibukkan diri kat dapur.

Harap-harap sumer yang hadir, tak serik la nak kunjung melantak lagi di tahun2 mendatang ye :-)
Buat yang tak berkesempatan, insyallah panjang umur, murah rezeki, ako jemput lagi ye!

Nota Jemari: alhamdulilah, sumer berjalan dengan lancar

4 comments:

Ely Hasrul said...

penuh sungguh schedule ye tiap minggu hehe.

AKO @ retna said...

tu la hehehe

Oh Oeya said...

Wah! Hepi!
Sudikanlah ke teratak kita Retna :)

AKO @ retna said...

Insyallah Oeya,
klu ada rezeki nanti ;-)