,

Biqque's October Lucky Follower

Perghhhh lama gak tunggu.
Ingat kan dia dah lupa.
hehhee...

So, apa tunggu lagi.
Jom!
Macam biasa, "Biqque Lucky Follower" is BACK!!!


Apa tunggu lagi, jom join.
psstt psstt mana tau hadiah kali ni leh dapat dari trip beliau ke NZ tempoh hari  kan :p

Ok ok dah apa tunggu lagi.
Cepat, cepat, klik kat SINI!!
Konpom hadiah menarik menanti kowang tuh ;-)

Selamat mencuba nasib! *wink

Nota Jemari: Biqque, i dah join!!! hhehe ;)

Share:

6 comments:

  1. New Zealand????? erkkkk
    alaaa aku msh x reti nak bt scr prnt tu leeeeeeeeeeeeeeee huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. aku dok tunggu biqque bulatkan aku patu aku copy paste aje hahahahhaa

    ReplyDelete
  3. sis lin, senang je...printscreen patu guna paint jer utk crop, then bulatkan :D

    skin, dah laaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  4. erk...gini je ke cara kontest biqque...senang gila..aku doakan ko menang ako! ekeke....fuh fuh, amin~

    ReplyDelete
  5. Lin,
    senang je laaa....

    Nampak tak kat keybod ada button "prt Scrn"??

    B3fore klik button tu, make sure ko jadi follower biqque dl..

    Kemudian ko cr nama ko kat list follower tu, dah jumpa then baru ko klik button print screen tu k..

    Dah?

    Pastu ko buka "paint", ko paste je kat dalam paint tu.

    Tadaaa dah siap!
    ko save dl. Then edit la kat memana guna photoscape ke utk bulatkan nama ko tadi.. dan juga crop la sampai jadi kecik mcm ako buat tu..

    Pastu buat la entry ;-)

    ReplyDelete
  6. Ely,

    Laaaa tu biqque cakap dia dah bulatkan la muka ko!!! iskk cer check balik :p

    Fatt,
    pssttr ako dah pernah menang, sajo je nak join lagi hahaha :p

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.