Followers

Tuesday, October 18, 2011

Biqque's October Lucky Follower

Perghhhh lama gak tunggu.
Ingat kan dia dah lupa.
hehhee...

So, apa tunggu lagi.
Jom!
Macam biasa, "Biqque Lucky Follower" is BACK!!!


Apa tunggu lagi, jom join.
psstt psstt mana tau hadiah kali ni leh dapat dari trip beliau ke NZ tempoh hari  kan :p

Ok ok dah apa tunggu lagi.
Cepat, cepat, klik kat SINI!!
Konpom hadiah menarik menanti kowang tuh ;-)

Selamat mencuba nasib! *wink

Nota Jemari: Biqque, i dah join!!! hhehe ;)

6 comments:

Sis-Lin said...

New Zealand????? erkkkk
alaaa aku msh x reti nak bt scr prnt tu leeeeeeeeeeeeeeee huhuhuhu

Ely Hasrul said...

aku dok tunggu biqque bulatkan aku patu aku copy paste aje hahahahhaa

Biqque said...

sis lin, senang je...printscreen patu guna paint jer utk crop, then bulatkan :D

skin, dah laaaaaaaaaaaa!

fatt said...

erk...gini je ke cara kontest biqque...senang gila..aku doakan ko menang ako! ekeke....fuh fuh, amin~

AKO @ retna said...

Lin,
senang je laaa....

Nampak tak kat keybod ada button "prt Scrn"??

B3fore klik button tu, make sure ko jadi follower biqque dl..

Kemudian ko cr nama ko kat list follower tu, dah jumpa then baru ko klik button print screen tu k..

Dah?

Pastu ko buka "paint", ko paste je kat dalam paint tu.

Tadaaa dah siap!
ko save dl. Then edit la kat memana guna photoscape ke utk bulatkan nama ko tadi.. dan juga crop la sampai jadi kecik mcm ako buat tu..

Pastu buat la entry ;-)

AKO @ retna said...

Ely,

Laaaa tu biqque cakap dia dah bulatkan la muka ko!!! iskk cer check balik :p

Fatt,
pssttr ako dah pernah menang, sajo je nak join lagi hahaha :p