, ,

Moga Success!!

13tahun dah, perghhh!! Dasat macam tak caya je!!
Klu kawen awal aritu konpom dah Form 1 anak ako..
Macam tak caya je masih boleh bertahan selama ini.
Moga akan kekal dan success selalu.

2 Feb 1999.
Hari ni 2 Feb 2012.

Selamat Ulang Tahun Ako Bekerja.
Setia bersama mu selalu.

Sayaaangg!
Saaayanggg kamu banget!!
Terima kasih opis ku!!
Ako akan dan masih tatap ingin bertahan bersama mu selama nya...
erkk mungkin kah?? Gurlpp...

Nota Jemari: Ooo opis ku, i lap u laaa...
Share:

7 comments:

  1. 13 tahun Ret?? ya Allah lama tuh mmg rezeki ko kt situ la.. aku doakan ko sentiasa dimurahkan rezeki disitu..

    ReplyDelete
  2. Congrats Ret... :)
    teruskan bekerja dgn gigih ok!
    bila mau belanja nih hihihi :D

    ReplyDelete
  3. Wah! Tahniah Retna.. Amin.








    *pssttt! Kita.. Tahun ke-17 heheh ;-)

    ReplyDelete
  4. mcm tak boleh je nak challenge kak ret. kita baru je 3 tahun.

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.