,

Lawak Ke Der 2


28th Sept 2012 - 3rd Oct 2012
Panggung Sari, Istana Budaya
Semua artis terlibat untuk setiap persembahan. Harga terbaik adalah pada persembahan 3 pm hari Ahad
Nabil tidak akan membuat persembahan pada 29 Sept

Tiket boleh di beli melalui http://www.ticket2u.biz/

Nota Jemari: Tingin nak tengok taapiiiii...................tinggal tiket yang mahal je la..huhu
Share:

1 comment:

  1. selalu lalu depan istana budaya nampak papan tuuu......

    tapi bila dok tanya itu incik kata nak pegi
    dia kata tak nak..isk..spoil betol

    ReplyDelete

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.