Followers

Friday, March 29, 2013

JASM: AR De-stress Event

Yeehaaaaa Annual Report dah abesh!!
Department ako kan salah satu department yang bertungkus lumus menyediakan maklumat dalam buku laporan tahunan tu. So, sebab dah setel, jadinya kita sumer nak la 'campak' kan tekanan selama 3 bulan aritu. Seperti biasa, club department (SWF) kena lah pikirkan satu event untuk mereka semua.

Setelah berminggu-minggu menyiapkan segala persiapan, maka pada 27 Mac yang lalu bertempat di Residential Cafe Lanai, satu majlis 'membuang tekanan' telah berlangsung dengan jayanya.


It's the day!
It's a day for all the tension will be released.
And it's called "AR De-Stress" Day.


Salah satu aktiviti sepanjang majlis, kitorang telah panggil tukang urut untuk satu sesi terapi.


Urut bahu dan kepala, kasi hilang segala ketegangan.
Sesi terapi ni dalam satu jam sahaja.
Untuk keterangan lanjut, kowang boleh contact Pak Wan kat gym ye (dituju untuk budak-budak opis ako)


"Eh apa makcik ni buat ni?" hahaha....


Taadaaaaa... dan itu lah hasilnya.
Wall of Fame.
Wah gitu!!
Nak feel ala-ala grammy award ke?
hahaha


Senyum la senyum la ahai cik mek molek :p


Besday celebration untuk 1st quarter babies tapi ramai plak yang bercoti time majlis ni. huhu.... 

Happy Birthday to you!!
Hoping you guys had a great and wonderful birthday.


Chairman Ma bagi ucapan.
Pastu kita makan-makan sambel urut-urut.
Kita dengar lagu.
Kita tengok 'artis' k-pop dan Msia... ;p (tipu)

Lagi kita ada kuiz.
Ada hadiah plak tu.
Tahniah pada kowang yang bertuah.

Ada lagi.......
Jangan Lupa Lirik.
Of coz kesinambungan daripada event tahun lepas.
Yang teka lirik lagu tu. 


Dan entri ako disudahi dengan hamparan buku-buku laporan tahunan dari tahun 60an hingga lah ke era 2000.

Sekian, Maju lah Ekonomi untuk Negara!!

Nota Jemari: alhamdulilah

2 comments:

Anash said...

company secretarial dept eh?
tahniah...
hilang sudah stress...

anakomak said...

Tak la kak... :)