,

JASM: AR De-stress Event

Yeehaaaaa Annual Report dah abesh!!
Department ako kan salah satu department yang bertungkus lumus menyediakan maklumat dalam buku laporan tahunan tu. So, sebab dah setel, jadinya kita sumer nak la 'campak' kan tekanan selama 3 bulan aritu. Seperti biasa, club department (SWF) kena lah pikirkan satu event untuk mereka semua.

Setelah berminggu-minggu menyiapkan segala persiapan, maka pada 27 Mac yang lalu bertempat di Residential Cafe Lanai, satu majlis 'membuang tekanan' telah berlangsung dengan jayanya.


It's the day!
It's a day for all the tension will be released.
And it's called "AR De-Stress" Day.


Salah satu aktiviti sepanjang majlis, kitorang telah panggil tukang urut untuk satu sesi terapi.


Urut bahu dan kepala, kasi hilang segala ketegangan.
Sesi terapi ni dalam satu jam sahaja.
Untuk keterangan lanjut, kowang boleh contact Pak Wan kat gym ye (dituju untuk budak-budak opis ako)


"Eh apa makcik ni buat ni?" hahaha....


Taadaaaaa... dan itu lah hasilnya.
Wall of Fame.
Wah gitu!!
Nak feel ala-ala grammy award ke?
hahaha


Senyum la senyum la ahai cik mek molek :p


Besday celebration untuk 1st quarter babies tapi ramai plak yang bercoti time majlis ni. huhu.... 

Happy Birthday to you!!
Hoping you guys had a great and wonderful birthday.


Chairman Ma bagi ucapan.
Pastu kita makan-makan sambel urut-urut.
Kita dengar lagu.
Kita tengok 'artis' k-pop dan Msia... ;p (tipu)

Lagi kita ada kuiz.
Ada hadiah plak tu.
Tahniah pada kowang yang bertuah.

Ada lagi.......
Jangan Lupa Lirik.
Of coz kesinambungan daripada event tahun lepas.
Yang teka lirik lagu tu. 


Dan entri ako disudahi dengan hamparan buku-buku laporan tahunan dari tahun 60an hingga lah ke era 2000.

Sekian, Maju lah Ekonomi untuk Negara!!

Nota Jemari: alhamdulilah
Share:

2 comments:

Penafian @ Pemberitahuan

Blog ini hanya blog personal, hanya cerita tentang diri, family & kengkawan AKO. Tiada kena mengena dengan yang hidup ataupun yang telah tiada.

Segala isi kandungan dan gambar-gambar di Ako Tetap Ako's blog ini tidak boleh ditiru, dihasilkan semula dalam bentuk-bentuk lain, dipindahmilik, dicetak, disimpan atau digunakan semula. Setiap rujukan hendaklah memberi kredit dan/atau rujukan kepada Ako Tetap Ako's blog.

Sebarang komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain yang lucah, sumbang, palsu, mengancam atau jelik sifatnya dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu orang lain; atau memulakan suatu komunikasi dengan menggunakan mana-mana perkhidmatan aplikasi, sama ada secara berterusan, berulang kali atau selainnya, dan dalam masa itu komunikasi mungkin atau tidak mungkin berlaku, dengan atau tanpa mendedahkan identitinya dan dengan niat untuk menyakitkan hati, menganiayai, mengugut atau mengganggu mana-mana orang di mana-mana nombor atau alamat elektronik, adalah melakukan suatu kesalahan, tindakan boleh diambil mengikut akta AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Sekian terima kasih.